VITAPOL NYALÓTÖMB

   
Leírás

Miben nyújthat megoldást a termékünk:

A termék ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz, így alkalmas a tömegtakarmány alapú adagok kiegészítésére. A huminsavaknak köszönhetően elősegíti a gyorsabb, egészségesebb fejlődést és erősíti az állatok immunrendszerét. A termék összetétele: Kálcium-karbonát, cukkorrépa melasz, nátrium-klorid, magnézium-oxid, cukornád melasz, monodikalcium-foszfát, magas huminsavtartalmú szerves ásvány, búzakorpa, kalcium-szulfát, cukkorrépa vinasz, magnézium-szulfát, mono-ammónium foszfát, mono-nátrium foszfát. Használati javaslat: Energiában és nitrogénben kiegyensúlyozott napi fejadag kiegészítéseként. Távolítsa el a CALYPAC® fólia réteget és helyezze ki a tömböt az állatok gyülekezési helyére.

Javasolt átlagos adagja: 100 – 150 g/nap/ szarvasmarha. Egy 25 kg kiszerelésű termék 10 szarvasmarhának elegendő. 25 g/nap/kecske vagy juh. Egy 25 kg kiszerelésű termék 25 kecskének vagy juhnak elegendő. Mindig legyen ivóvíz az állatok előtt.

Kizárólag a megjelölt állatfajok esetében alkalmazzuk!

A PhysiOLick olyan gyártási eljárással készül, amelynek során sem hőt, sem nyomást nem használnak a termék kiöntésekor. Ez az „öntött” technológia biztosítja a PhysiOLick nyalótömbök kiváló ízhatását és állaguk megőrzését szélsőséges időjárási viszonyok mellett is. Vödrös kiszerelés: a Vitapol nyalótömb nem koszolódik, az állatok 100 %-ban el tudják fogyasztani. A Vitapol nyalótömb többnapos esőben sem folyósodik el!

vitapol nyalotomb ikon 1A CALYPAC® egy kizárólagos és szabadalmaztatott lezáró technológia, az erős fólia biztosítja a termék tökéletes eltarthatóságát.

 

vitapol nyalotomb ikon 2S.U.R® nucleus-t oldható ásványok és nyomelemek alkotják, a bendő mikro-organizmusok szükségletének megfelelően a magas takarmány felvétel érdekében.

 

vitapol nyalotomb ikon 3A PEP’S® formula alacsonyabb foszfortartalmat tesz lehetővé, figyelembe véve a valós emészthetőségi értéket, beleértve a speciális foszfátokat is. P-rumen® = az összes foszfor 80%-a.

 

 

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM