UPPETAPOL

   
Leírás

Magas huminsav tartalmú szerves ásvány, illat és ízfokozó anyagok

Összetétel:
magas huminsav tartalmú szerves ásvány, keményítő, illat és ízfokozó anyagok, propán 1,2-ol

Analitikai összetevők:
Huminsavak: 70.00 %*
Nedvesség: max.20.00 %
Kalcium (Ca): 4.10 %
Magnézium (Mg): 0.70 %
Foszfor (P): 0.10 %
Nátrium (Na): 0.10 %
Vas (Fe): 14 000 mg/kg
Mangán (Mn): 120 mg/kg

*szervesanyag tartalomra vonatkoztatva

Javallat:
Az Uppetapol illat és ízfokozó, ízesítő takarmány adalék, huminsavakkal kiegészítve. Uppetite® terméket tartalmaz. Kívánatos ízt és illatot ad a takarmánynak. Javítja az állat ellenálló képességét.

Mikroelemeket, és immunállapot javító anyagokat juttat a szervezetbe. Ezáltal elérhetjük, hogy állataink szívesen elfogyasztják adagjukat. Vizsgálatok alapján az ízesítő takarmány adalékkal etetett szarvasmarhák hús és tejtermelése szignifikánsan emelkedik. Alkalmazása különösen javasolt azokban az időszakokban amikor az étvágy az élettani állapot, vagy környezeti tényezők hatására lecsökkent, különösen ellés utáni időszakban, vagy nyári hőstressz idején, csoportosításkor, stb.

Adagolás:
A termék adagja 10 dkg/ állat/nap tejelő tehenek és húsmarhák számára. Nagyon fontos, hogy ezt a kis mennyiséget a napi takarmányba egyenletesen bekeverve adjuk állatainknak. Erre a mixerkocsiban való bekeverés is megfelelő homogenitást ad gyakorlati tapasztalataink alapján. Az ízesített keveréktakarmányt állataink örömmel fogyasztják, de ha kimarad belőle, akkor a takarmány felvétel a csökkent ízletesség miatt alábbhagy. Ezt a használat során vegyük figyelembe!

Kiszerelés: 25 kg

 

 

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM