Alphafeed - VITAPOL SZUSZPENZIÓ
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeed

VITAPOL SZUSZPENZIÓ

A VITAPOL kizárólag természetes anyagokat tartalmazó készítmény, amely az állatok gyorsabb, erőteljesebb fejlődését segíti elő. A termékben található huminsavak tőzeg eredetűek, a növényi anyag humifikációja során keletkeztek. A VITAPOL szerves huminsav-komplex formában tartalmazza az ásványi anyagokat és a mikroelemeket. Jótékony hatást fejt..
Célállat: Sertés, szarvasmarha, juh, kecske
 
Leírás: Ásványi takarmány alapanyag, 80% huminsav-tartalmú szerves ásvány
Összetétel: Nedvesség: 85%, Huminsavak ( a szárazanyagra vonatkoztatva) 80%, nyers hamu 4%, Kalcium: 1,10%, Magnézium: 0,10%, Foszfor: 0,02%, Nátrium: 0,02%, Vas: 600 mg/kg, Mangán: 18 mg/kg, Cink: 8 mg/kg,
Alkalmazás: A VITAPOL kizárólag természetes anyagokat tartalmazó készítmény, amely az állatok gyorsabb, erőteljesebb fejlődését segíti elő. A termékben található huminsavak tőzeg eredetűek, a növényi anyag humifikációja során keletkeztek. A VITAPOL szerves huminsav-komplex formában tartalmazza az ásványi anyagokat és a mikroelemeket. Jótékony hatást fejt ki az állati szervezetre, erősíti az immunrendszert. Néhány napon belül megszünteti a különböző oktanú hasmenések klinikai tüneteit.
Adagolás: Borjú: 1 dl/állat/nap, a tejpótló tápszerbe keverve, hasmenés esetén 2 dl/állat/nap. Felnőtt szarvasmarha: 2 dl/állat/nap. Szopós malacok: 1 dl/alom/nap. Kocák: 1-2 dl állat/nap a sziláld takarmányra öntve. Bárány, gida: 0,5 dl/álat/nap. Felnőtt kiskérődzők: 1 dl/állat/nap.
Kiszerelés: 18 kg műanyag vödörben
 

 

Tovább a kategóriában: « FULVIX PULVIS TETRASZELÉN 400 E OLDAT »

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása".

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az állategészségügyi szemléletű, szakszerű és felelős takarmányozás a hitvallásunk. Termékeink alkalmazásával a haszonállatok hozamát természetes, környezet- és fogyasztóbarát módon növelhetik a haszonállattartók. Kisállat-táplálás terén felhalmozódott több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően társállatok számára kínált termékeinkkel professzionális, a kedvencek egészségét, jóllétét maximálisan szem előtt tartó készítményekkel táplálhatja társállatait.

KAPCSOLAT

Dr. Tóth Rozáliatoth.rozalia@alpha-vet.hu
Vezető takarmányozási szaktanácsadó

Bella Nóra - bella.nora@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Imre Adrienn - imre.adrienn@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Petrovics Ágnes - petrovics.agnes@alpha-vet.hu
Brand Manager

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió