Physiolick ZEN nyalótömb

   
Leírás

Miben nyújthat megoldást a termékünk:

A PHYSIOLick speciális ásványianyag nyalótömb kérődző állatok számára - A termék ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz, így alkalmas a tömegtakarmány alapú adagok kiegészítésére.
Speciális növényi kivonatoknak köszönhetően segíti megelőzni a légzőszervi problémák előfordulását.
A PhysiOLick olyan gyártási eljárással készül, amelynek során sem hőt sem nyomást nem használnak a termék kiöntésekor. Ez az „öntött” technológia biztosítja a PhysiOLick nyalótömbök kiváló ízhatását és állaguk megőrzését szélsőséges időjárási viszonyok mellett is.

Beltartalom:

  • Ásványi anyagok: foszfor 3%; kálcium 9%; magnézium 5%; nátrium 4%; kén 1%.
  • Vitaminok (NE/kg): A-vitamin 200 000; D3-vitamin 40 000; E-vitamin 1000; C-vitamin 4 000
  • Nyomelemek (mg/kg): cink 5 000; mangán 4 000; réz (glicin-kelát) 60; jód 100; kobalt 50; szelén 50; molibdén 10.
  • Egyéb: növényi kivonatok.

Adagolás:

A vödör tetejéről távoliítsa el a Calypac fóliaréteget és a vödröt hagyja az állatok gyülekezési helyén. Adag: 100–150g/nap/szarvasmarha. Egy 25 kg kiszerelésű terméket 10 szarvasmarha számára helyezzen ki. Adag: 25g/nap/kecske vagy juh. Egy 25 kg kiszerelésű terméket 25 kecske vagy juh számára helyezzen ki. Mindig legyen ivóvíz az állatok előtt. 200g/nap fölötti fogyasztás esetén vegyük el azállatok elől és ellenőrizzük a takarmány kiegyensúlyozottságát.

Kiszerelés: 25 kg

 

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM