Physiolick Peace Fokhagymás Nyalótömb

   
Leírás

Miben nyújthat megoldást a termékünk:

A PHYSIOLick speciális ásványianyag nyalótömb kérődző állatok számára - A termék ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz, így alkalmas a tömegtakarmány alapú adagok kiegészítésére. A növényi kivonatoknak köszönhetően a Fokhagymás PhysioLick nyalótömb javítja az állatok komfort-érzetét, mikor nagyszámú vérszívó rovar tartózkodik közelükben. Fokhagyma tartalma miatt az állatok rovarriasztó anyagokat választanak ki izzadságukkal, mely a nyugtalanító élősködőket távol tartja. A Fokhagymás PhysioLick® nyalótömb hozzájárul az állatok tápanyag ellátásának kielégítéséhez, javítja a takarmány hasznosulását.

Beltartalom:

 • Cukkorrépa melasz, nátrium-klorid, búzakorpa, kalcium-karbonát, magnézium-oxid, monodikalcium-foszfát, dokalcium-foszfát, cukorrépa vinasz, mononátrium-foszfát, növényi kivonatok.

 • ÁSVÁNYI ANYAGOK
  Foszfor 7%
  Nátrium 4%
  Kén 1% 
  Kálcium 9%
  Magnézium 5%

 • VITAMINOK (NE/kg)
  A-vitamin 200 000
  D3-vitamin 940 000
  E-vitamin 1 000
  NYOMELEMEK (mg/kg)
  Cink 5 000
  Mangán 4 000
  Réz (glicin kelát formájában 60
  Jód 100
  Kobalt 50
  Molibdén 10
  Cukor 14%

Adagolás: HASZNÁLATI JAVASLAT: Távolítsa el a Calypac® védőfóliát, és helyezze el a vödröt az állatok számára jól hozzáférhető helyen.
10 szarvasmarha/25 kg vödör: becsült fogyasztás 10-15 dkg/szmha/nap
25 juh vagy kecske/25 kg vödör: becsült fogyasztás 2,5 dkg/egyed/nap
Távolítsa el a vödröt, ha a napi fogyasztás meghaladja a 20 dkg-ot! Mindig biztosítson igény szerint tiszta ivóvizet.

Kiszerelés: 25 kg

 

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM