Hydro Calf gél

   
Leírás

A nátrium és a kálium elengedhetetlen a víz és az elektrolit egyensúlyának stabilizálásához, a vajsav-gliceridek emellett támogatják a hidratációs folyamatot, felgyorsítva a bélbolyhok regenerálódását. A többi összetevő helyreállítja a vér sav-bázis egyensúlyát, jól asszimilálható energiát biztosít és szabályozza a folyadék megfelelő áramlását a szövetekből a bél lumenébe és vissza. A készítményt ezenkívül inozitollal gazdagították, amely megkönnyíti a zsírsavakból származó energia megszerzését és felhasználását, és ezáltal elősegíti a gyorsabb regenerálódást. Az esetleges emésztőrendszeri rendellenességek (hasmenés) elkerülése érdekében, az ilyen rendellenességek vagy a fellendülés utáni lábadozás idején kerüljön alkalmazásra.

Összetevők
dextróz, glicerin, nátrium-klorid, pektin, magnézium-klorid, kókusz- vagy pálmaolaj glicerinnel, kálium-kloriddal, vajsav mono-, di- és tri-gliceridjeivel, inozitollal, nátrium-citráttal, kálium-citráttal, ízesítő vegyületek keverékével, kalciummal propionát, citromsav, technológiai adalékok

Alkalmazás
Borjak: 25 ml állatonként orálisan, vagy 2 l langyos tejjel vagy vízzel elkeverve. Ha szükséges, ismételje meg 12 óra múlva. Legfeljebb 5 napig alkalmazható.
Bárányok: 5-10 ml állatonként orálisan vagy 200-300 ml langyos tejjel vagy vízzel elkeverve. Ha szükséges, ismételje meg 12 óra múlva. Legfeljebb 5 napig alkalmazható.

Kiszerelés:
100 ml (fecskendő)

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM