Citronin XO

   
Leírás

A mikrobiom egyensúlyának megőrzését elősegítő, annak kóros elváltozásának javítására szolgáló kiegészítő takarmány.

Helyreállítja és stabilizálja bél-élővilág egyensúlyát. Hasmenéses megbetegedések megelőzését szolgáló fitoterápiás készítmény.
A bél természetes élővilágának szabályozása a citrusfélék (Citrus sp.) kivonatának és a szaponin tartalmú Mojave yucca (Yucca schidigera) és Görögszéna (Trigonella foenum-graecum) használatával
VÉDELEM A FERTŐZÉSEKKEL SZEMBEN
• Pektin-oligoszaharidokat, citrus flavonoidokat és szaponinokat tartalmazó készítmény
• Jól használható az antibiotikum és gyógyszer mentes termelésben
• Biogazdaságokban is használható.

SERKENTI A HASZNOS BÉLFLÓRA SZAPORODÁSÁT
• Prebiotikus hatású az összetett citroflavonoid és pektin oligoszacharid tartalmának következtében. A citrusfélék stimulálják a Lactobacillusok szaporodását, és gátolják a kórokozó baktériumok megtelepedését. (Agnan Marie Combo et al. 2011, Unno et AL, 2015; Bei et al. 2015).
• A szaponinok károsítják a kokcídiumok sejthártyáját, és ennek következtében azok feloldódnak és elhalnak. Vízoldékony és takarmányba keverhető (rendelésre) kiszerelésben is hozzáférhető. Standardizált készítmény, számos állatfajnak adható, bizonyított kedvező hatású.

Használja az alábbi állatfajoknál: Borjú, sertés, baromfifélék, nyúl.

ALKALMAZÁSA
1-2 ml/ ivóvíz liter a megbetegedés megelőzésére, kivédésére.
Nyúl: 2 ml/ivóvíz liter, egyéb fajok 1-2 ml/ivóvíz l.

Kiszerelés: 5 liter

 

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM