CAL GEL

   
Leírás

Miben nyújthat megoldást a termékünk:

Takarmány kiegészítő gél a hypokalcémia kezelésére tejelő tehenek részére: A Cal Gel kalciumot, magnéziumot és vitaminokat tartalmaz a hiányok pótlására és hogy átsegítse a szarvasmarhát a kritikus ellés körüli időszakon. A vér magas kalcium szintjének köszönhetően a tejlázas megbetegedés kockázata csökken. A magnézium fokozott kalcium képződést biztosít a csontokban a vitaminok pedig megkönnyítik az anyagcserét a laktáció elején és segítik a tejtermelés beindulását.

Beltaralom: Kalcium, B1-vitamin, B2-vitamin, B12-vitamin, magnézium, D3-vitamin, E-vitamin, pantoténsav

Adagolás:

A Cal Gel-t orálisan alkalmazunk, a palack tartalmát kinyomjuk a nyelvgyökre az ellés várható időpontja előtti 6-12 órás periódusban. A második dózist ugyanennyivel az ellést követően alkalmazzuk.

Kiszerelés: 400 ml-es flakon

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM