HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeed

Széles hatásspektrumú mikotoxin-semlegesítő takarmánykiegészítő, aflatoxin, DON és ochratoxinok kártételéne csökkentésére. Kiüríti a szervezetből a toxikus metabolitikat, hastástalanítja a mikotoxinokat, erősíti az immunrendszert. Huminsavak, élesztő sejtfalkivonat, módosított agyagásvány összetételü, Többkomponensű mikotoxin-semlegesítő takarmánykiegészítő.. Célállat: Sertés, szarvasmarha, juh, kecske, baromfi, nyúl Leírás: Többkomponensű mikotoxin-semlegesítő takarmánykiegészítő Összetétel: Huminsavak, élesztő sejtfalkivonat, módosított agyagásvány Alkalmazás: Széles hatásspektrumú mikotoxin-semlegesítő takarmánykiegészítő, aflatoxin, DON és ochratoxinok kártételéne csökkentésére. Kiüríti a szervezetből a toxikus metabolitikat, hastástalanítja a mikotoxinokat, erősíti az immunrendszert. Adagolás: A mikotoxin kontamináció mértékétől függően 2-5 kg/tonna takarmány. Kiszerelés: 25 kg papír zsákban    
Kolosztumpótló akarmánykiegészítő szopós malacoknak, Kocák kolosztrumhiánya, elégtelen kolosztrumtermelése esetén. 100 malac részére 50 g bImulac Pre port oldjon fel 150 ml meleg vízben. Szájon át adjon a malacoknak 2 ml-t a 2. és a 4. életnapon. Tejpótló tápszeren keresztül alkalmazva 100 malac részére oldjon fel 50 g Bimulac Pre port a tejpótló tápszerben..
Segít helyreállítani a vízháztartást és a sav-bázis egyensúlyt hasmenés és egyéb megbetegedések esetén. Csökkenti az elválasztás, szállízás, fizikai igénybevétel okozta stresszt. AszkorbinsavNaCl 2,34 g/tabletta, KCL 1,12 g/tabletta, Na-bikarbonát 6,72 g/tabletta, Laktóz 32,44 g/tabletta..
Takarmányozási eredetű gyomorrenyheség, bélrenyheség, székrekedés kezelésére sertések és szarvasmarhák részére. Javítja az állatok étvégyát és emésztést. Megelőzi a sertések gyomorfekélyének kialakulását, a megelőzi a szoptató kocák bélsárpangását. Gyógyhatású takarmánykiegészítő szarvasmarha, sertés, juh, kecskék számára..
Gazdasági haszonállatok Ca-P pótlására, mozgásszervi és csontképződési zavarok előidézte problémák megelőzésére, kezelésére szolgáló folyékony takarmánykiegészítő. Alkalmazása az intenzív növekedési, csontfejlődési és termelési periódusokban kúraszerűen javasolt. Sertéseknél, intenzív baromfiállományokban az indító és a nevelő..
A vékonybél mikroflóra kialakulását, érést serkentő prebiotikus hatású készítmény. Csökkenti a takamányváltás miatt hasmenések gyakoriságát, támogatja a mikrotáplálóanyagok értékesülését. A probiotikumok hatását kifejezetten fokozza. 
Májműködést elősegítő hatású. Növeli a máj méregtelenítő képességét olyan metil-donorok szervezetbe juttatásával, mint a metionin vagy kolin-klorid. Folyékony adalékanyag előkeverék baromfi, sertés, juh, kecske, szarvasmarha részére. Adagolását tekintve, Baromfi: 1-2 ml/ 1 liter ivóvíz 6 napon át Szarvasmarha, juh, kecske: 6 ml/ 100 ttkg..
Esszenciális aminósavak és vitaminok kombinációja. Fokozza az izomépítést, a súlygyarapodást. Folyékony adalékanyag előkeverék baromfi, szarvasmarha, sertés és nyúl részére. A-vitamin (3a672b) 40 000 NE D3-vitamin (E671) 5 000 NE E-vitamin (3a700) 20,0 mg K3-vitamin (3a710) 2,0 mg B1-vitamin (3a820) 2,0 mg B2-vitamin 0,2 mg B6-vitamin (3a831) 2,0 mg..
A stressz tüneteinek csökkentésére szolgáló takarmányadalék. A Mg általánis stressz-csökkentő hatású, csökkenti az izomgörcsök előfordulását. A C-vitamin fontos antioxidáns, a stressz-reakciók leküzdéséhez. A betain javítja a sejtlégzés folyamatát, a szövetek oxigén-ellátottságát. Ivóvízen keresztül 1 – 1.5 kg / 1000 liter ivóvíz..
Komplex B-vitamin előkeverék. Nagy növekedési erélyű fiatal állatok teljesítményének fokozására. Napi adag 100 baromfi részére: Növendék madarak: 10 ml, Felnőtt madarak: 5 ml Napi adag sertések részére: Malac 30 kg-ig: 1,25 ml/egyed Süldő, hízó 30 kg felett: 0,5 ml/egyed Vemhes koca: 5 ml/egyed Napi adag szarvasmarha, juh, kecske részére..
Élettanilag optimális vitamin-ellátás. A Phylaxia több mint 100 éves termelési tapasztalatával és a legújabb gyártási innovációkkal előállított vitaminkészítmény. Valamennyi létfontosságú B-csoportbeli vitamint tartalmazza, amelyek előállítására az állati szervezet nem képes. Fokozza az általános ellenálló képességet, a stressztűrő képességet. Jól használható antibiotikumok adagolása utáni vitaminszintézis hiány esetében. Alkalmazásával megszüntethető a termelés és étvágycsökkenésben megnyilvánuló B-viamin hiány.
Folyékony foszfor és nyomelem kiegészítő intenzív termelési körülmények között. Magas foszfor és magnéziumtartalma miatt különösen a lábgyenge, stressznek kitett állományoknak javasolható.Ízületi problémák eseténkiemelten ajánlott az alkalmazása. Folyékony foszfor és nyomelem kiegészítő baromfi, sertés, juh, kecske, szarvasmarha, nyúl részére.
Kiválóan alkalmas a gyógykezelés kiegészítéseként a különböző korú háziállatok hasmenéssel járó megbetegedéseiben.Javítja a testtömeg gyarapodását és a takarmányhasznosulást. Szelídgesztenye-kivonatot tartalmazó gyógyhatású takarmánykiegészítő baromfi, sertés, szarvasmarhák számára. 75% csersav..
Szerves formátumú mikroelemelet és a legfontosabb vitaminokat tartalmazó takarmánykiegészítő. Serkenti a kocák szaporodásbiológiai folyamatait, elősegíti a választást követő gyors újravemhesülést, javítja a vemhesülési arányt. Kiegészítő takarmány kocák fertilitásának javítására sertések számára. 2 kg / tonna késztakarmány vagy 10g / koca / nap..
Takarmánysavanyító és hozamfokozó sertés részére. Az illózsírsavak telítetlen sói javítják az állatok energia-ellátását, a vékonybél egészségi állapotát. A GUSTOR MONOGASTRICS javítja az állatok takarmányértékesítését és fokozza a növendékek súlygyarapodását. Illózsírsavak sói, Foszforsav, Tejsav, Fumársav, Silica kolloid összetételü takarmányadalék..
Serkenti a kocák saját nemi hormon-termelését. Fokozza az ivarzási tünetek intenzítását, rövidíti az üresen állás idejét. LIANOL fermentált burgonyafehérje összetételü ivarzás-serlentő tabletta kocáknak. Adagolása Választás előtt két nappal-választás után 2 napig 1 tabletta/koca/nap. 300 tabletta (60 koca részére) műanyag vödörben.
Szopósmalacok vashiányos vérszegénységének megelőzésére szolgáló takarmánykiegészítő. 65,7 g/kg vas (vas-fumarát formátumban), 4,5 g/kg cink, 2,9 g/kg réz összetételü vaskiegészítő takarmányadalék sertések számára. Szopós malacoknak 1-2 napos életkortól 21 napos életkorig, étvágy szerint. Egy alom átlagosan 1,2-1,3 kg NEOHEMOGÉN pulvist fogyaszt el. 
Különleges takarmányozási célokra szánt kiegészítő takarmány az emésztési folyamat stabilizálására, az emésztési zavarok kockázatának megelőzésére. Életmentő paszta malacoknak. 2 ml/malac közvetlenül a fialást követően. A termék alkalmazása minden malacnál javasolt. A gyenge, sovány, valamint az utánpótlásra szánt malacokat..
Alkalmazás: Folyékony takarmány-kiegészítő gyenge takarmányfelvétel esetén (hőstressz), meleg időjárás esetén a nappali időszakban alkalmazva, gyenge súlygyarapodás esetén, emésztési problémák esetén, a növekedés visszamaradása esetén, takarmányváltások alatt. állományok vágását megelőző 12 órában..
A kombináció kifejezetten hatékony hatékony a hőstressz ellen a következők miatt: 1. a hőstressz kifejezetten károsítja az antioxidáns rendszert, tehát megemelkedett E vitamin és Se-ellátás szükséges ilyenkor 2. a hősokk miatt nagyobb a szervezet vízvesztesége (lihegés, izzadás), ami kioldja a vízoldékony vitaminokat is a szervezetből. 
A VITAPOL kizárólag természetes anyagokat tartalmazó készítmény, amely az állatok gyorsabb, erőteljesebb fejlődését segíti elő. A termékben található huminsavak tőzeg eredetűek, a növényi anyag humifikációja során keletkeztek. A VITAPOL szerves huminsav-komplex formában tartalmazza az ásványi anyagokat és a mikroelemeket. Jótékony hatást fejt ki az állati szervezetre, erősíti az immunrendszert.
Élettanilag optimális vitamin-ellátás. A Phylaxia több mint 100 éves termelési tapasztalatával és a legújabb gyártási innovációkkal előállított vitaminkészítmény. Magas A, D3 és E vitamintartalma támogatja az állatok védekező képességét a fertőző betegségekkel szemben. Elősegíti a normál tollasodást, a csontok egészséges fejlődését..
Kifejezetten antivirális hatású, az immunrendszert erősítő takarmánykiegészítő. Alkalmazása különösen javasolt a vírusfertőzések által legyengített állományok esetében, valamit vakcinázások után. Segíti a mikrotáplálóanyagok értékesítését. Fokozza az állatok általáns ellenálló képességét. Vízoldékony por takarmánykiegészítő magas fulvosav..
Vitamin és aminosav-ellátás kiegészítésére. Betegségek megelõzése, stresszes és hasmenéses állapotok után. Vízoldékony por takarmánykiegészítő baromfi, sertés, juh, kecske, szarvasmarha számára. Hetente kétszer. 3 g / 10 liter víz. Emelt adagolással egy alkalommal, hasmenés utáni szimptómák esetén, kezelések alkalmával..
Alkalmazás: A VITAPOL kizárólag természetes anyagokat tartalmazó készítmény, amely az állatok gyorsabb, erőteljesebb fejlődését segíti elő. A termékben található huminsavak tőzeg eredetűek, a növényi anyag humifikációja során keletkeztek. A VITAPOL szerves huminsav-komplex formában tartalmazza az ásványi anyagokat..
Bármely korú, fajú haszonállat vitamin-pótlására. A telepítéskori és a takarmányváltás alkalmával fellépő stressz okozta vitaminhiány kezelésére. Folyékony vitamin előkeverék baromfi, sertés, juh, kecske, szarvasmarha, nyúl részére. 100 ml, 1 l, 5 l, 20 l műanyag kannában..
Élettanilag optimális vitamin-ellátás. A Phylaxia több mint 100 éves termelési tapasztalatával és a legújabb gyártási innovációkkal előállított vitaminkészítmény. Az állatok antioxidáns rendszerének támogatására. A stressztűrő képesség fokozására. Az E-vitaminhiánnyal összefüggő szaporodási zavarok megelőzésére, kezelésére.
A patkóbélben aktivizálódó jótékony, bélflóra-alkotó mikroorganizmust tartalmazó takarmányadalék. A mikroba rátapadva a bél hámrétegére megakadályozza,hogy a patogén baktériumok megmaradjanak és szaporodjanak. Magas tejsav termelése által a Fecinor kedvezõ feltételeket teremt a bélrendszer ph-jának “csökkentésére” meggátolva..

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása".

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az állategészségügyi szemléletű, szakszerű és felelős takarmányozás a hitvallásunk. Termékeink alkalmazásával a haszonállatok hozamát természetes, környezet- és fogyasztóbarát módon növelhetik a haszonállattartók. Kisállat-táplálás terén felhalmozódott több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően társállatok számára kínált termékeinkkel professzionális, a kedvencek egészségét, jóllétét maximálisan szem előtt tartó készítményekkel táplálhatja társállatait.

KAPCSOLAT

Dr. Tóth Rozáliatoth.rozalia@alpha-vet.hu
Vezető takarmányozási szaktanácsadó

Bella Nóra - bella.nora@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Imre Adrienn - imre.adrienn@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Petrovics Ágnes - petrovics.agnes@alpha-vet.hu
Brand Manager

    

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió