Nor-Mite

   
Leírás

Tyúktetű és légylárva fertőzöttség visszaszorítását segítő takarmány kiegészítő. Ivóvizbe keverhető élősködők elleni szer.
Kiegészítő takarmány, melynek kedvező hatásai a szegfűszeg (Eugenia caryophyllum) és az indiai citromfű (Cymbopogon nardus) jótékony hatásán alapulnak.

A TERMÉK KIEMELT JELLEMZŐI

  • Könnyen használható, vízoldékony és takarmányba keverhető (rendelésre) változatban is kapható.
  • 100% természetes anyag
  • Látványos eredmény már rövid használat után.
  • Biogazdaságokban is használható.

TERMÉSZETESEN HATÉKONYAN A TETVESSÉG ÉS NYŰVESSÉG ELLEN

Aktív hatóanyagai az állati testváladékokkal és a bőrön-, légutakon keresztül kiválasztódva riasztják a tetveket és a legyeket. Azok elkerülik az állatokat, és a testváladékokat. Az élősködők szaporodása abbamarad, majd táplálék hiányában az elpusztulnak.
Vízoldékony és takarmányba keverhető (rendelésre) kiszerelésben is hozzáférhető. Standardizált készítmény , számos állatfajnak adható, és bizonyított hatású.
Használja az alábbi állatfajoknál: Borjú, sertés, baromfifélék, nyúl ALKALMAZÁSA: 1 ml/ 10 liter ivóvíz. Megelőzésre és közepes fertőzöttség esetén első héten hét napig, utána hetente egy napon át itassuk ivóvízbe keverve.
Nagyszámú élősködő esetén Erős fertőzöttség esetén alkalmazása:1. héten 7 napig; 2. héten 4 napig; 3. héten 3 napig; 4. héttől kezdve 1 napon adagolva a készítményt.

Használja az alábbi állatfajoknál: Sertés, baromfifélék.

ALKALMAZÁSA:
1 ml/ 10 liter ivóvíz. Megelőzésre és közepes fertőzöttség esetén első héten hét napig, utána hetente egy napon át itassuk ivóvízbe keverve.
Nagyszámú élősködő esetén Erős fertőzöttség esetén alkalmazása: 1. héten 7 napig; 2. héten 4 napig; 3. héten 3 napig; 4. héttől kezdve 1 napon adagolva a készítményt.

KISZERELÉS: 1 liter.

 

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM

tamogatoi logok

©2020 Alphafeed.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: AlphaVet - Marketing Igazgatóság - Gallai István

Adatvédelmi tájékoztató