HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeed

CAPHOSPRO oldat

Gazdasági haszonállatok Ca-P pótlására, mozgásszervi és csontképződési zavarok előidézte problémák megelőzésére, kezelésére szolgáló folyékony takarmánykiegészítő. Alkalmazása az intenzív növekedési, csontfejlődési és termelési periódusokban kúraszerűen javasolt. Sertéseknél, intenzív baromfiállományokban az indító és a nevelő fázisban egyaránt javasolt az alkalmazása. Tojótyúkoknál a beólazást követően, a csúcstermelés idején, a tojástermelési zavarok, tojáshéjminőségi problémák jelentkezése esetén javasolt az alkalmazása.

C VITAMIN / ASZKORBINSAV

Folyékony takarmány-kiegészítő. Gyenge takarmányfelvétel esetén (hőstressz), meleg időjárás esetén a nappali időszakban alkalmazva, gyenge súlygyarapodás esetén, emésztési problémák esetén, a növekedés visszamaradása esetén, takarmányváltások alatt, állományok vágását megelőző 12 órában, Adagolása, Ivóvízben 500 ml/1000 liter adagban alkalmazva, 5-7 napon át, hacsak másképp nem javasolt.

FECINOR POR BELSŐLEGES HASZNÁLATRA

Azonnali hatású probiotikum. A Fecinor tartós, koncentrált biológiai adalék. Az Entorococcus faeciumból állítják elő, amelynek nagyon magas a sejtosztódási képessége és a kolonizációja. Természetes úton nyerik a disznó illeumjából, elkülönítéssel és liofilizálással (fagyasztás-szárítás). Javítja a termelési indexeket és az állatok egészségi állapotát. - Gyors kolonizáció - Javítja a bélrendszer egészségét - Javítja a tápanyagok felszívódását - Fokozza a termelékenységet.

NOROVIT THERMO

A kombináció kifejezetten hatékony hatékony a hőstressz ellen a következők miatt: 1. a hőstressz kifejezetten károsítja az antioxidáns rendszert, tehát megemelkedett E vitamin és Se-ellátás szükséges ilyenkor 2. a hősokk miatt nagyobb a szervezet vízvesztesége (lihegés, izzadás), ami kioldja a vízoldékony vitaminokat is a szervezetből. Ilyenkor fokozott B-vitamin-pótlásra van szükség. 3. Az L-karnitin a leghatékonyabb vegyület, amely fokozza a sejtmembránok integritását, megvédi azokat akkor is, ha az antioxidáns rendszer nem működik megfelelően, emellett energiát szolgáltat. 

VITAPOL PULVIS

A VITAPOL kizárólag természetes anyagokat tartalmazó készítmény, amely az állatok gyorsabb, erőteljesebb fejlődését segíti elő. A termékben található huminsavak tőzeg eredetűek, a növényi anyag humifikációja során keletkeztek. A VITAPOL szerves huminsav-komplex formában tartalmazza az ásványi anyagokat és a mikroelemeket. Jótékony hatást fejt ki az állati szervezetre, erősíti az immunrendszert.

TETRAVIT AD3E FORTE OLDAT

Élettanilag optimális vitamin-ellátás. A Phylaxia több mint 100 éves termelési tapasztalatával és a legújabb gyártási innovációkkal előállított vitaminkészítmény. Magas A, D3 és E vitamintartalma támogatja az állatok védekező képességét a fertőző betegségekkel szemben. Elősegíti a normál tollasodást, a csontok egészséges fejlődését, az egészséges szívműködést.

TETRASZELÉN-400-E OLDAT

Megelõzi és gyógyítja a baromfik, sertések, bárányok és szarvasmarhák E-vitamin- és  szelénhiány okozta kórképeit. E-vitamin 80 000 NE szelén 0,4 g. Megelőzés: 1 ml készítmény/ 1 liter ivóvíz gyógykezelés: 2 ml készítmény/ 1 liter ivóvíz, 3-5 napig.

VITAPOL ANTIMAST

Bekeverési % a teljes értékű tápban: 0,3% 0,5% 0,75% Vitapol AntiMast-tal bevitt Zn mg/kg: 60 100 150 Megengedett max. Zn érték mg/kg: 15. Cink (Zn): 2 %  Nyers hamu: 59,0%, Magnézium (Mg): 0,2%  Foszfor (P): 0,1%, Mangán (Mn): 250 mg/kg  Cink (Zn): 250 mg/kg, Szelén (Se) 2 mg/kg  Nedvesség: 12,00%, Kálcium (Ca): 2,9%  Nátrium (Na): 0,1%, Vas (Fe): 15000 mg/kg  Réz (Cu): 80 mg/kg, Huminsavak: 35,0%.

JOLOVIT OLDAT

Bármely korú, fajú haszonállat vitamin-pótlására. A telepítéskori és a takarmányváltás alkalmával fellépő stressz okozta vitaminhiány kezelésére.

FULVIX PULVIS

Kifejezetten antivirális hatású, az immunrendszert erősítő takarmánykiegészítő. Alkalmazása különösen javasolt a vírusfertőzések által legyengített állományok esetében, valamit vakcinázások után. Segíti a mikrotáplálóanyagok értékesítését. Fokozza az állatok általáns ellenálló képességét.

NOROVIT AMINO FORTE

Esszenciális aminósavak és vitaminok kombinációja. Fokozza az izomépítést, a súlygyarapodást.

LIQUIPHOS STRONG oldat

Folyékony foszfor és nyomelem kiegészítő intenzív termelési körülmények között. Magas foszfor és magnéziumtartalma miatt különösen a lábgyenge, stressznek kitett állományoknak javasolható.Ízületi problémák eseténkiemelten ajánlott az alkalmazása.

C-VITAMIN / ASZKORBINSAV

Folyékony takarmány-kiegészítő, gyenge takarmányfelvétel esetén (hőstressz), meleg időjárás esetén a nappali időszakban alkalmazva, gyenge súlygyarapodás esetén, emésztési problémák esetén, a növekedés visszamaradása esetén, takarmányváltások alatt, állományok vágását megelőző 12 órában.

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása".

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az állategészségügyi szemléletű, szakszerű és felelős takarmányozás a hitvallásunk. Termékeink alkalmazásával a haszonállatok hozamát természetes, környezet- és fogyasztóbarát módon növelhetik a haszonállattartók. Kisállat-táplálás terén felhalmozódott több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően társállatok számára kínált termékeinkkel professzionális, a kedvencek egészségét, jóllétét maximálisan szem előtt tartó készítményekkel táplálhatja társállatait.

KAPCSOLAT

Dr. Tóth Rozáliatoth.rozalia@alpha-vet.hu
Vezető takarmányozási szaktanácsadó

Bella Nóra - bella.nora@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Imre Adrienn - imre.adrienn@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Petrovics Ágnes - petrovics.agnes@alpha-vet.hu
Brand Manager

    

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió