BEEVITAL CHALKBROOD

   
Leírás

MIBEN NYÚJTHAT MEGOLDÁST A TERMÉKÜNK:

Költésmeszesedés ellen. Meggátolja a fertőző gomba növekedését és segíti a dajka méheket az elpusztult álcák eltakarításában. A fertőzött méhészetekben ajánlott évente kétszer, tavasszal és ősszel kezelni. Amennyiben szükséges a készítmény bármikor használható, tekintettel arra, hogy csak természetes anyagokat tartalmaz, ezért élelmezés egészségügyi várakozási idővel nem kell számolni. Használat előtt testhőmérsékletűre melegítse és rázza fel, majd vékony sugárban csurgassa a sűrűn lefedett léputcákba.

Adagolás:
A készítményt akkor használjuk, ha a külső hőmérséklet eléri a 15 °C fokot. Melegítsük testhőmérsékletűre és a fertőzöttség fokától függően 20-30 ml-t jutassunk ki méhcsaládonként a mellékelt ábra szerint. A kezelést 2-3 alkalommal kell ismételni 7-10 napos időközzel.

Összetétel: Víz, szacharóz, citromsav, oxálsav, propolisz- kivonat, kamilla és ecetsav stabil oldata.

Kiszerelés: 250 ml

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM