ApisPlus oldat 2 ml

   
Leírás

MIBEN NYÚJTHAT MEGOLDÁST A TERMÉKÜNK:

Hatóanyag 1 ml-ben: 10 mg komló kivonat

Termékforma: alkoholos oldat

Javallat: Elősegíti és erősíti a méhek természetes tisztálkodási ösztönét, amely természetes módon védi a méheket kártevők és betegségek ellen. A termék pozitívan befolyásolja a méhcsaládok növekedését és termelékenységét. Ezzel egyidejűleg megvédi a méhek idegrendszerét a növényvédő szerek negatív hatásaitól, ideértve a legveszélyesebbnek tartott neonikotinoid alapú növényvédő szerektől és GMO-tól, amellyek a legfrissebb kutatások szerint a legfőbb okai a kaptárelhagyás rendellenességnek (CCD).

Adagolás: ApisPlus™-t cukorszirupban feloldva szükséges a méheknek adni. Az oldatot közvetlenül használat előtt célszerű elkészíteni. ApisPlus™ nem rakható 40 C°-nál magasabb hőmérsékletű cukoroldatba. ApisPlus™-t az egész méhészeti szezonban és minden generáció váltáskor ajánlott használni a népesség növekedés és az egészségesebb méh-családok fenntartása érdekében. A termék mézeltetési időszakban is használható. Élelmezés-egészségügyi várakozási idő 0 nap.


A 2 milliliteres ampulla 10 méhcsalád kezeléséhez elegendő. ApisPlus™-t 1:1 cukor-víz arányú sziruphoz kell, folyamatos keverés mellett hozzáadni, amíg egy egyenletes, sárga színű keveréket kapunk.
 

Permetezés és csurgatás:
10 méhcsalád esetében 150 - 500 ml szirupot kell használni. A cukorszirupnak lehetőleg 1: 1 arányú cukor-víz arányúnak kell lennie. Az ampulla tartalmát folyamatosan keverjük a sziruphoz folytonos keverés közben, amíg tiszta, sárga színű keveréket kapunk. Az elkészített keverék 1/10 részét egy családra (15-50 ml / méhcsaládonként) kell használni. A csurgatás fecskendővel végezhető el. A kereteken lévő méhek permetezését kézi permetezővel lehet végrehajtani.

 

Etetés:
10 méhcsalád esetében 1,5 - 5 liter szirupot kell használni a családok nagyságától függően. A cukorszirupnak lehetőleg 3:2 arányú cukor-víz arányúnak kell lennie. Az ampulla tartalmát folyamatosan keverjük a sziruphoz folytonos keverés közben, amíg tiszta, sárga színű keveréket nem kapunk. Az elkészített keverék 1/10-ét egy családra (150-500 ml méhcsaládonként) kell használni.

Kiadhatóság: vény nélkül

Kiszerelés: 2 ml

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM