BIOGENICPET VITALITY CAT

   
Leírás

Miben nyújthat megoldást a termékünk:

Idős állatok és krónikus fájdalommal járó, ízületi megbetegedésekben szenvedő állatok kezelésének kiegészítésére.

Hatóanyag + Javallat: Humanofort®, E-vitaminm, szelén.
Bármilyen korú állat esetében a bőrregeneráció valamint a sejtszintű és a környezeti stressz által okozott kedvezőtlen élettani hatások kiküszöbölésére. A szteroid és nem szteroid típusú gyulladáscsökkentőkkel való gyógykezelés során kialakuló kedvezőtlen mellékhatások kiegészítő kezelésére.

A készítmény olyan bioaktív összetevők kombinációját tartalmazza, amelyek elősegítik az ízületek, kötőszövetek, a bőr és a szőrzet, valamint a gyomor-bél nyálkahártya egészséges működését:

támogatja a bőr, a szőrzet és a bélnyálkahártya regenerációsfolyamatait, javítja a bélnyálkahártya védekezését a gyulladáscsökkentőgyógyszerek káros mellékhatásai esetén, lassítja a sejtek öregedési folyamatait.

Felhasználási javaslat:
Fájdalommal járó ízületi elváltozásokban önmagában vagy a kezelés kiegészítésére.Bármilyen korú állat esetében a bőr hámosodásának, a szőr növekedésének segítésére.A gyógykezelés során alkalmazott gyulladáscsökkentők kedvezőtlen gyomor-bélrendszeri mellékhatásainak enyhítésére.A sejtszintű és a környezeti stressz által okozott kedvezőtlen élettani hatások enyhítésére.

Hatása: Ízületi porc regeneráló Kötőszövet regeneráló Hámszövet regeneráló Sejt revitalizáló Gyorsítja a szőrnövekedést, dús, fényes szőrzetet biztosít Állatorvosok által kifejlesztve!
Adagolás: napi egy tabletta.
Kiszerelés: 60 tabletta műanyag tartályban, faltkartonban.

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM