Alphafeed - VITAHORSE SZUSZPENZIÓ 20L
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeed

VITAHORSE SZUSZPENZIÓ 20L

A VitaHorse ásvanyi takarmány kizarólag természetes alapanyagokat, természetes savakat, ásvanyi anyagokat és mikroelemeket tartalmaz. Az ásványi anyagokat és a mikroelemeket szerves huminsav-komplex formában tartalmazza, melyek ez által könnyen felszívódnak az állatok emésztőrendszerében. Így segítve elő a takarmányok emészthetőségét, valamint a takarmányok felhasználásának javulását. A huminsavak és a fulvosavak a barnaszén és a tőzegképződés során keletkező kivételes élettani hatású..

 

Célállat: Ló
 
Leírás

A VitaHorse ásvanyi takarmány kizarólag természetes alapanyagokat, természetes savakat, ásvanyi anyagokat és mikroelemeket tartalmaz. Az ásványi anyagokat és a mikroelemeket szerves huminsav-komplex formában tartalmazza, melyek ez által könnyen felszívódnak az állatok emésztőrendszerében. Így segítve elő a takarmányok emészthetőségét, valamint a takarmányok felhasználásának javulását. A huminsavak és a fulvosavak a barnaszén és a tőzegképződés során keletkező kivételes élettani hatású, a mikroelemek felvételét segítő szerves komplexképző molekulák. Segítik a sejtek energiatermelését és védekezőképességét, fontos szerepet játszanak a méregtelenítésben. A huminsavak „négyes hatása” - hatékony felvétel, biológiai hatás, méregtelenítés, természetes anyag - felülmúlja a hagyományos komplexképzőket.

Felhasználás: 
VITAHORSE szuszpenzió: A versenyszezon előtt egy hónappal elkezdve, napi adagja állatonként, 2–3 dl az abrakhoz keverve. VITAHORSE pulvis: A versenyszezon előtt egy hónappal elkezdve, napi 100 g/állat mennyiségben az abrakhoz keverten etetve.

Kiszerelés: 20 l

 

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása".

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az állategészségügyi szemléletű, szakszerű és felelős takarmányozás a hitvallásunk. Termékeink alkalmazásával a haszonállatok hozamát természetes, környezet- és fogyasztóbarát módon növelhetik a haszonállattartók. Kisállat-táplálás terén felhalmozódott több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően társállatok számára kínált termékeinkkel professzionális, a kedvencek egészségét, jóllétét maximálisan szem előtt tartó készítményekkel táplálhatja társállatait.

KAPCSOLAT

Dr. Tóth Rozáliatoth.rozalia@alpha-vet.hu
Vezető takarmányozási szaktanácsadó

Bella Nóra - bella.nora@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Imre Adrienn - imre.adrienn@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Petrovics Ágnes - petrovics.agnes@alpha-vet.hu
Brand Manager

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió