HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeed

EQUISTRO TRIFORCE C 600 G

Versenylovaknak edzés időszakában az állandó kondíció és a maximális terhelhetőség fenntartására szolgál. Segít megelőzni a megemelt terhelések miatti izomkárosodásokat. Fokozza a ízületek, inak ellenállóképességét a káros mértékű fizikai behatásokkal szemben.

EQUISTRO SECRETA PRO MAX 600 G

Idült kehesség tüneteinek mérséklésére, kedvező esetben teljes tünetmentesítésére. A készítmény több, mint 20 gyógynövény keverékét, valamint A-, E-, C- vitamint tartalmaz. Pollenallergiás lovaknál jelentősen enyhíti az allergiás reakciókat.

EQUISTRO RESPANDIL 250 ML, 1000 ML

Megfázás, heveny légzőszervi megbetegedés eredményes kezelésére. Két nappal a Respadril adagolása után tapasztalható a köhögés intenzitásának csökkenése, a láz csillapodása. Aktív nyálkaoldó hatását már az adagolás első időszakában is kifejti. Specifikus immunválaszt erősíti (Lymphocyták)

EQUISTRO MEGA BASE JUNIOR 1000ML

A csikók egészséges fejlődésének biztosítására. Kancák vemhesség alatti és ellés utáni megnövekedett vitamin- és ásványi anyag igényének kielégítésére, pótlására. Szájon át fecskendővel adagolható.

EQUISTRO MEGA BASE 3000G

A szemes és szálas takarmányok ásványi anyaggal és vitaminokkal történő teljeskörű kiegészítésére. Kúraszerű napi adagolása mellett rövid időn belül elérhető a jó kondició, vitalitás, betegségekkel szembeni elleneállóképesség, egészséges anyagcsere, étvágy fokozódása.

EQUISTRO KERABOL BIOTIN 1000 G, 3000G

A patafal, pataszaru törése, szaruhiánnyal járó sérülése esetén alkalmazása rendkívül ajánlott, mivel felgyorsítja a patafal mielőbbi lenövését, újraképződését. Az őszi-tavaszi szőrváltás támogatására, a hámsérülések kisegítő terápiájára. Alkalmazása nagy mértékben támogatja a szervezet keratin termelését. A keratin pata,a szőr,a hámréteg kémiai építő anyaga. A cink tartalom elősegíti a sebgyógyulást és hámosodást.ú

EQUISTRO KERABOL 1000 ML

A patafal, pataszaru törése, szaruhiánnyal járó sérülése esetén alkalmazása rendkívül ajánlott, mivel felgyorsítja a patafal mielőbbi lenövését, újraképződését. Az őszi-tavaszi szőrváltás támogatására, a hámsérülések kisegítő terápiájára. Alkalmazása nagy mértékben támogatja a szervezet keratin termelését. A keratin pata,a szőr,a hámréteg kémiai építő anyaga. A cink tartalom elősegíti a sebgyógyulást és hámosodást.

EQUISTRO IPALIGO FOAL 3X14G

A csikónak születése napjától adható, egészésges fejlődésének támogatására. Heti adagolásával elérhető az immunrendszer fejlődése, a növendékló egyenletes súlygyarapodása és csontfejlődése. Az egészésges izomzat fejlődésének és működésének támogatása.

EQUISTRO GESTAMASH PROTECT 9X600G

A kólika megelőzésére, utókezelésére. A gyomor, bélcsatornán végzett műtétek után egyedüliként javasolt, könnyen emészthető, teljes értékű mash.

EQUISTRO EXCELL E POWDER 1000 G, 3000 G

Hobbi- és sportlovak belovaglásának időszakában, a terhelésfüggvényében, az egészséges izomépítés támogatására. Munkában, edzés időszakban izomkárosodások megelőzésére, kezelésére. Az izomrendszer optimális teljesítőképességének folyamatos fenntartására.

EQUISTRO EXCELL E 1000 ML

Hobbi- és sportlovak belovaglásának időszakában, a terhelés függvényében, az egészséges izomépítés támogatására. Munkában, edzés időszakban izomkárosodások megelőzésére, kezelésére. Az izomrendszer optimális teljesítőképességének folyamatos fenntartására.

EQUISTRO ENERGY BOOSTER 20 GR

Az anyagcserében azonnal hasznosuló, komplex ásványi anyag és vitamin keverék. Ajánlott versenyek előtt 6 órával alkalmazni, a fokozott energia igény többletének fedezésére. A megszokottól eltérő nagyobb igénybevétel után 1 adag beadása javasolt. (Nem minősül dopping szernek).

EQUISTRO CHRYSANPHYTON 1000 ML

Savós patairha gyulladás, patahenger gyulladás kezelésére. Új készítmény a takarmánykiegészítők piacán ! Nagy mértékben elősegíti a pata jobb vérellátását, vérkeringését, ezért gyulladáscsökkentő hatása van.

EQUISTRO CARTIFLEX HORSE 1000 G, 3000 G

Csikóknak a normális porc-, és ínfejlődés biztosítására, versenylovaknak az izületek egészségének megtartására. Idült izületi betegségek esetében enyhíti a tüneteket, gátolja a porckárosodás terjedését, gyakran regenerálja a porcot.

VITAHORSE SZUSZPENZIÓ 20L

A VitaHorse ásvanyi takarmány kizarólag természetes alapanyagokat, természetes savakat, ásvanyi anyagokat és mikroelemeket tartalmaz. Az ásványi anyagokat és a mikroelemeket szerves huminsav-komplex formában tartalmazza, melyek ez által könnyen felszívódnak az állatok emésztőrendszerében. Így segítve elő a takarmányok emészthetőségét, valamint a takarmányok felhasználásának javulását. A huminsavak és a fulvosavak a barnaszén és a tőzegképződés során keletkező kivételes élettani hatású..

VITAHORSE PULVIS

Kiegészítő takarmány lovak részére, huminsavak és többszörösen telítetlen zsírsavak! A huminsavak az immunrendszer erősítő és antivirális hatással, emellett a szervezet méregtelenítő és az ásványi anyagok felvételét elősegítő komplex élettani hatrással rendelkező molekulák. A terméket a lovak alaptakarmányának kiegészítésére ajánljuk. 

NOROVIT-AMINO FORTE

Eszenciális aminosavakkal kiegészített, stabilizált multivitamin készítmény a vitamin- és aminosav-hiánnyal járó állapotok megelőzésére, kezelésére, továbbá sresszhatások kivédésére.

FULVIX® PULVIS 5KG

Magas fulvosav tartalmú vízoldékony takarmánykiegészítő, Immunrendszer erősítő, Segíti a mikro és makro elemek felvételét, Javítja a betegségekkel szembeni ellenálló képességet. A FULVIX® kiválóan alkalmas a légzőszervi és emésztőszervi megbetegedések megelőzésére, kezelésének kiegészítéseként. Hatóanyaga, Fulvosav tartalom: 70,0 %. Adagolása, Vízben oldva: 0,5 kg Fulvix port 9,5 liter meleg vízben feloldva, és gépi keverővel homogénre kevert törzsoldatot 1000, 2000 liter ivóvízhez adagoljuk. Gyógyszeradagolóval itatható. 

JOLOVIT

Alkalmas bármilyen fajú és korú háziállat vitaminpótlására, a stressz állapot és a hiánybetegségek leküzdésére. A készítmény összetételénél fogva alkalmasa az optimális vitaminellátás biztosítására, mely előfeltétele a megfelelő termelési teljesítménynek. Csökkenti stressz negatív hatásait, javítja az újszülött állatok életképességét, a tojások keltethetőségét, gyorsítja a betegségeket követő regenerációt.

BOVISTART PASZTA

Föccstej-kivonat a jobb ellenállóképességért, Energia az első lépésekhez, Vitaminok a jobb anyagcseréhez, Probiotikum az emésztés megindításához, a jobb étvágyért, Ajánljuk minden újszülött csikónak, borjúnak, báránynak, Nélkülözhetetlen nehézellés, koraellés, ikerellés után, Kiemelkedően magas vitamin és probiotikum tartalom, Egyedi kezelésben könnyen alkalmazható, Csak annyit kell rendelnie, amit valóban felhasznál.

VITAPOL SZUSZPENZIÓ

Nedvesség: 84,0 %    Vas (Fe): 1800 mg/kg    Huminsavak: 8,0 %    Mangán (Mn): 30 mg/kg, Nyers hamu: 5,0 %    Cink (Zn): 10 mg/kg    Kálcium (Ca): 0,7 %    Szelén (Se): 1,6 mg/kg, Magnézium (Mg): 0,1 %    Molibdén (Mo): 0,4 mg/kg    Foszfor (P): 0,02 %    Kobalt (Co): 0,5 mg/kg Nátrium (Na): 0,02 %.

VITAPOL ANTIMAST

Bekeverési % a teljes értékű tápban: 0,3% 0,5% 0,75% Vitapol AntiMast-tal bevitt Zn mg/kg: 60 100 150 Megengedett max. Zn érték mg/kg: 15. Cink (Zn): 2 %  Nyers hamu: 59,0%, Magnézium (Mg): 0,2%  Foszfor (P): 0,1%, Mangán (Mn): 250 mg/kg  Cink (Zn): 250 mg/kg, Szelén (Se) 2 mg/kg  Nedvesség: 12,00%, Kálcium (Ca): 2,9%  Nátrium (Na): 0,1%, Vas (Fe): 15000 mg/kg  Réz (Cu): 80 mg/kg, Huminsavak: 35,0%.

VITAPOL PULVIS

Nedvesség max.: 20,00 %    Cink (Zn): 35 mg/kg    Foszfor (P): 0,10 %, Vas (Fe): 10 000 mg/kg    Kalcium (Ca): 4,80 %    Kobalt (Co): 3 mg/kg, Huminsavak min.: 40,00 %    Réz(Cu): 10 mg/kg    Nátrium (Na): 0,10 %, Mangán (Mn): 150 mg/kg    Magnézium (Mg): 0,55 %, Szelén (Se): 3 mg/kg, Nyers hamu min.: 30,00 %    Molibdén (Mo): 2 mg/kg. Az ajánlott mennyiséget takarmányba keverve adagoljuk. Házilag is bekeverhető a tápokba. Más hatóanyaggal nem lép kölcsönhatásba, sterilezhető és stabil. Ivóvízbe ne adagoljuk mert kiülepszik! Kocák: A választásból a kocatápba keverve 0,5% folyamatosan. Újszülött malacok: 0,5-1,0%-ban az első szilárd tápba keverve vagy rászórva. Választás után 0,5 %-ban.

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása".

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az állategészségügyi szemléletű, szakszerű és felelős takarmányozás a hitvallásunk. Termékeink alkalmazásával a haszonállatok hozamát természetes, környezet- és fogyasztóbarát módon növelhetik a haszonállattartók. Kisállat-táplálás terén felhalmozódott több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően társállatok számára kínált termékeinkkel professzionális, a kedvencek egészségét, jóllétét maximálisan szem előtt tartó készítményekkel táplálhatja társállatait.

KAPCSOLAT

Dr. Tóth Rozáliatoth.rozalia@alpha-vet.hu
Vezető takarmányozási szaktanácsadó

Bella Nóra - bella.nora@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Imre Adrienn - imre.adrienn@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Petrovics Ágnes - petrovics.agnes@alpha-vet.hu
Brand Manager

    

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió