Precision Microbes - Lovak, csikók részére

   
Leírás

Probiotikumokat és posztbiotikumokat tartalmazó kiegészítő diétás takarmány lovak és pónilovak számára.

Lótartás kihívásai

 • Kiegészítő takarmány élő hasznos baktériumokat tartalmaz folyadék közegben.
 • A termék gyógynövények erjesztésével előállított tejsavtermelő baktériumok oldata.
 • A termék rendelkezik BIO tanúsítvánnyal, a Laboratoire des Courses Hippiques által kiállított tanúsítvánnyal amely megerősíti, hogy nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek teljesítményfokozónak tekinthetők. Felhasználás és előnyök Hosszú távú alkalmazás esetén elősegíti az emésztőrendszer jobb működését. Felhasználható a táplálkozási zavarokból felépülő csikók és felnőtt lovak támogató terápiájával együtt.

Felhasználás és előnyök

 • Ha hasmenés támogató kezelés részeként korán alkalmazzuk, rendkívül hatékony a bélrendszer stabilizálásában.
 • A bélrendszer egészségének megőrzésére és az immunitás támogatására is használható a kisállatoknál stresszes időszakokban vagy más emésztési zavarok utáni felépüléskor.
 • A probiotikumok hosszú távú használata a kisállatoknál támogatja a jobb bélműködést, az emésztési funkciókat, az immunitást és a kompetitív gátlást.


Kiszerelés: 1000 ml, 5000 ml

Vezér Állategészségügyi Centrum

Ajánlások

Vezér Állategészségügyi Centrum

A Precision Microbes Probiotics and Postbiotic for Cats and Dogs termék klinikai és házi körülmények közötti tesztelése dr. Kórik Csilla felügyeletével a Vezér Állategészségügyi Centrumban, Debrecenben. Kutyákat és macskákat is bevontak a kipróbálásba. A Precision Microbes for Cats and Dogs probiotikum és posztbiotikum termék könnyen és jól használható a legtöbb bélgyulladásos, diszbiózisos, hasmenéses állapotban. Akutan néhány nap alatt segíti a bélflóra normalizálódását és az állatok gyógyulását.

Nagyszerűen alkalmazható kis és közepes testű kutyák esetében gyógyszeres kezelés kiegészítő kezeléseként. A kutyák jól fogadták a terméket, közvetlenül szájba fecskendő segítségével vagy táplálékba keverve is megfelelően adagolható. Az állatorvosok kipróbálták saját állatuknál és a klinikai pácienseknél is. A terméket a macskák is jól fogadták, 3-4 nap alatt normalizálódott az állapotuk. Nem volt olyan eset, amikor az állat visszautasította volna a terméket az íze, állaga miatt. A hosszabb távú, megelőzés jellegű használatra is kiváló a termék. Ebben az esetben a táplálékban adagolva könnyen beadható. Előnyös, hogy felbontás után is stabil marad a termék és 2 hónapon belül felhasználható.

Bábolna Nemzeti Ménesbirtok

Precision Microbes Probiotics and Postbiotic for Horse and Foal termék tesztelése csikóknál és lovaknál dr. Horváth Daniella felügyeletével a Bábolna Nemzeti Ménesbirtokon. A vizsgálatba 7 csikót és 2 lovat vontak be. Az eredmények azt mutatták, hogy a probiotikus kezelés során mind a csikók, mind a lovak esetében a hasmenés tünetei 4-6 napon belül megszűntek, az állatok étvágya és egészségi állapota javult. Egyes súlyosabb esetekben antibiotikus kezelést is végeztek a Precision Microbes probiotikummal együtt.

A TERMÉK ELŐNYEI

 • Jobb egészségügyi állapotot és teljesítményt eredményez.
 • Csökkenthető az antibiotikumok használata.
 • Élő probiotikumokat és fontos posztbiotikumokat tartalmaz.

A BÉL MIKROBIOM SZEREPE

A bélmikrobiom a bélben élő mikroorganizmusok széles skálája. Baktériumokat, gombákat, élesztőgombákat, protozoákat és egyéb mikrobákat tartalmaz.

Az összetett mikrobióta rendszer számos kulcsfontosságú funkciót lát el:

 • Javítja az emésztőrendszer egészségét és működését.
 • Szabályozza az immunitást és az immunmodulációt.
 • Kompetitív gátlással megakadályozza a kórokozók elszaporodását, vagy hatásának megjelenését, azaz kiszorítják a bélrendszerből a káros kórokozókat.

A baktériumok és a hasznos mikrobák kulcsszerepet játszanak a sejtműködésben és az emésztést segítő enzimek termelésében. Az immunitás 70%-a bélrendszeri alapú. Egészséges mikrobiom esetén jó immunmodulációval és immunitás-szabályozással ren[1]delkezünk. A bélmikrobiom kapcsolatban áll a tüdővel, a bőrrel, az aggyal és más szervek működésével, így mindent meg kell tennünk a homeosztázis fenntartása érdekében. A mikrobiomra számos tényező, például a táplálkozás, a stressz, a környezet vagy más toxinok is hatással vannak.

Mindig arra törekedjünk, hogy elősegítsük a mikrobiom változatosságát és stabilitását. A probiotikumok és posztbiotikumok használatával gyorsan visszatérhetünk az emésztés egészséghez és normális működéshez.A Precision Microbes termékekek probiotikumokat és posztbiotikumokat folyékony közegben tartalmazzák. Ez az oka annak, hogy diszbiózis és emésztési zavarok esetén gyorsabb gyógyulás tapasztalható.

MIÉRT VAGYUNK MI MÁSOK?

 • Egyedülálló folyékony keverék probiotikumokkal
  Élő probiotikus baktériumokat tartalmaznak log fázisban (pH-szabályozott nyugalmi állapotban), az összes metabolit[1]jukkal (posztbiotikumokkal) együtt. Ez gyors hatást idéz elő. Az élő hasznos baktériumok nagyszámú CFU-t tartalmaznak milliliterenként, amelyek azonnal működésre készek (1,5 x 108 CFU/ml).

 • Gyors a bélstabilizálás
  A diszbiózis támogató ellátása során vagy a hasmenéses állatoknál gyors a bélstabilizálás. A kedvtelésből tartott álla[1]tok és borjak számára készült termékek tartalmaznak probiotikumokat vagy jótékony baktériumokat, mint például az Enterococcus faecium NCIMB 10415*, amelyek állategészségügyi felügyelet mellett hatékony bélstabilizátorként engedélyezettek.

 • Állatorvosok számára fejlesztett
  A Precision Microbes élő, probiotikus baktériumokat tartalamazó prémium terméksor. Az állatorvosok visszajelzései rendkívül pozitívak, a bélstabilizáló termékek hosszú távú használata során is nagyszerű eredményeket értek el a különböző fajok esetében.
   
 • Bio minősítés
  A Precision Microbes rendelkezik a DAFM engedélyével, és a termékcsalád teljes mértékben bio minősítésű.

A Precision Microbes termékek nagy számban tartalmazzák mind az élő hasznos baktériumokat, mind ezek posztbiotikus anyagait (metabolitjait) mindezt egy egyedülálló folyadék formulában.

Kiszerelés:

100 ml, 300 ml, 1000 ml

Katalógus megtekintése

 

A dublini székhelyű Precision Microbes vállalat több éves munkatapasztalattal rendelkezik a mikrobák terén, és több évtizedes kutatás során egyedülálló termékeket fejlesztettek ki a piacon, kiegészítve termékpalettájukat az állati termékek izgalmas választékával.

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM