Bactrill L-400

   
Leírás

A készítmény az Allium L. család növényeinek kivonatán alapul, amelyet szabadalmaztatott eljárással nyertek, nagyon koncentrált és stabil hőmérséklet és pH széles tartományában. A készítmény hatóanyagai antibakteriális és gombaellenes hatást fejtenek ki. Klinikai vizsgálatokban a készítmény gátló hatást mutatott a klinikai esetekből izolált és különböző baromfitermelési csoportokból származó baktériumok szaporodására.

Adagolás
Csirkék: 50-100 ml / 1000 l víz 3-5 napig a bél mikroflóra stabilizálása érdekében.
Tojótyúkok, csirke- és pulykabroiler és vízimadarak: 50-100 ml / 1000 l víz folyamatos adagolásban. A bél mikroflóra gyors stabilizálásához és fokozott immunitáshoz: 100-310 ml / 1000 l víz 3-5 napig. Savasítóval felváltva ajánlott használni. Oldja fel meleg / langyos vízben.

Összetevők
Allium L. kivonat Serkenti az epeválasztást és javítja a belek működését. Fokozza a szervezet immunitását, és baktériumölő és virucid hatású, különösen a Salmonella és az E. Coli ellen.

Kiszerelés
1L üveg, 5L kanna

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM