Alphafeed - Megújult termékek állataink vitaminpótlására!
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeed

Megújult termékek állataink vitaminpótlására!

A vitaminokkal, a vitaminkészítmények jelentőségével kapcsolatosan egyre gyakrabban ellentmondásos nézetekkel találkozunk. Előfordul a vitaminok jelentőségét túlbecslő és a vitaminokat negligáló („a takarmány-alapanyagokban vagy a premixben van elég”) nézet egyaránt. A negligáló nézet legfőbb oka, hogy a mai napig a szakkönyvekben gyakorlatilag „leltározzák” a vitaminokat, felsorolva a kémiai szerkezetüket, illetve hogy mire jók vagy mit okoz a hiányuk. Az elmúlt 15-20 évben a tudomány olyan felfedezések birtokába jutott, amelyek ismeretében ezt ma már elavult szemléletnek tekinthetjük. Ez a szemlélet nem veszi figyelembe az elmúlt 20 évben történt állatnemesítés és növénynemesítés következtében beállott változásokat. A tojótyúkok hamarabb érik el a csúcstermelésüket és azt hosszabb ideig képesek magasabb szinten tartani, és egy modern broilercsirke, pulyka hízlalása sem vethető össze akárcsak a 10 évvel ezelőtti hízlalási napok számával. A ma termelő gazdasági állatok tulajdonképpen olimpiai bajnokoknak tekinthetők!

 

Megújult termékek állataink vitaminpótlására!

 

A vitaminokkal, a vitaminkészítmények jelentőségével kapcsolatosan egyre gyakrabban ellentmondásos nézetekkel találkozunk.

Előfordul a vitaminok jelentőségét túlbecslő és a vitaminokat negligáló („a takarmány-alapanyagokban vagy a premixben van elég”) nézet egyaránt. A negligáló nézet legfőbb oka, hogy a mai napig a szakkönyvekben gyakorlatilag „leltározzák” a vitaminokat, felsorolva a kémiai szerkezetüket, illetve hogy mire jók vagy mit okoz a hiányuk.

d61d44254608dd06ccdd2ff02982d14d L

Az elmúlt 15-20 évben a tudomány olyan felfedezések birtokába jutott, amelyek ismeretében ezt ma már elavult szemléletnek tekinthetjük. Ez a szemlélet nem veszi figyelembe az elmúlt 20 évben történt állatnemesítés és növénynemesítés következtében beállott változásokat. A tojótyúkok hamarabb érik el a csúcstermelésüket és azt hosszabb ideig képesek magasabb szinten tartani, és egy modern broilercsirke, pulyka hízlalása sem vethető össze akárcsak a 10 évvel ezelőtti hízlalási napok számával. A ma termelő gazdasági állatok tulajdonképpen olimpiai bajnokoknak tekinthetők!

Vagyis a korábban kúraszerűen alkalmazott vitaminkészítmények alkalmazása ma már a mindennapi technológia részeként kell, hogy történjen a modern baromfitartásban, -tenyésztésben.

 A baromfitartók, -tenyésztők ezt már régen felismerték, a korszerű hibridek elterjedése és a PHYLAXIA által gyártott, az intenzív termelést lehetővé tevő vitaminkészítmények elterjedése, technológiai alkalmazása kéz a kézben haladt évtizedeken keresztül. 
A PHYLAXIA által gyártott vitaminkészítmények gyártását – több százmilliós technológiai fejlesztéseket követően – már az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. végzi.

 Ma azonban a másolt termékek és szolgáltatások korát éljük. Megjelentek a piacokon olyan készítmények, amelyek megjelenésben, csomagolásban a 
PHYLAXIA vitaminkészítményeit idézik, azonban a hátterük bizonytalan, szinte minden esetben megkérdőjelezhető a beltartalmi értékük, a gyártási körülményük, és az állati szervezetre gyakorolt tényleges hatásuk. 

Igaz, egy gyártó vállalkozás számára nincs annál nagyobb elismerés, amikor a termékét hamisítják, ugyanis ez azt jelenti, a termék annyira elismert a piacon, hogy „megéri” hamisítani. Ezek a hamisítványok legtöbbször nem is kedvezőbb árúak, mint az eredeti, csupán a termelő megtévesztése, így tisztességtelen profitszerzés a cél.

Ne feledje, a PHYLAXIA vitaminkészítmények mögött több évtizedes gyártói és felhasználói tapasztalat, modernizált gyártóhely és széles szakmai háttér áll, amely garancia a termékek megbízhatóságára és az Ön elégedettségére.

Annak érdekében, hogy az eredeti termékeket könnyen differenciálhassa a hamisítványoktól bármely termelő, megújítottuk a termékeink csomagolását, és valamennyi terméket annak eredetiségét igazoló hologrammal láttunk el.

Így Ön könnyen meggyőződhet róla, hogy valóban azt a terméket kapja, amely már évtizedek óta bizonyított több millió állaton, több ezer termelési ciklus során.

Ne feledje – a folyékony vitaminkészítmények nem színezett vizek.
Ne válasszon olyan készítményt az állatai számára, amelyen nem található meg az eredetiséget igazoló hologram!

Bízzon a szakértelemben, bízzon az eredetiben! Keresse a hologramos PHYLAXIA vitaminokat!

Petrovics Ágnes
brand manager

 

Kapcsolódó termékek:

TETRAVIT AD3E FORTE OLDAT

VITAMIX-B OLDAT

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása".

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az állategészségügyi szemléletű, szakszerű és felelős takarmányozás a hitvallásunk. Termékeink alkalmazásával a haszonállatok hozamát természetes, környezet- és fogyasztóbarát módon növelhetik a haszonállattartók. Kisállat-táplálás terén felhalmozódott több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően társállatok számára kínált termékeinkkel professzionális, a kedvencek egészségét, jóllétét maximálisan szem előtt tartó készítményekkel táplálhatja társállatait.

KAPCSOLAT

Dr. Tóth Rozáliatoth.rozalia@alpha-vet.hu
Vezető takarmányozási szaktanácsadó

Bella Nóra - bella.nora@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Imre Adrienn - imre.adrienn@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Petrovics Ágnes - petrovics.agnes@alpha-vet.hu
Brand Manager

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió