HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeed

Új termékeink sertéstartóknak

A KG GROUP az Alpha Vet Kft. baltikumi – Litván – partnere a balti régió legnagyobb késztáp, koncentrátum, takarmánykiegészítő és premix gyártója. Európa és Ázsia számos országába exportálja kiváló minőségű termékeit, éves szinten mintegy 800 000 tonna takarmány-kiegészítőt az ottani állattartók, állattenyésztők nagy megelégedésére. Minden kifejlesztett termék hátterében komoly kutatói munka és laboratóriumi háttér áll. A magas minőségű termékek színvonalát az élelmiszerbiztonsági, irányítási rendszerért felelős HACCP, valamint az ISO 22000 rendszerek garantálják.

A sertés késztápokat, koncentrátumokat és komplett premixeket a legújabb tudományos eredményeknek megfelelően állították össze. Ezek közös jellemzője a magas esszenciális aminosavszint / lizin, methionin, treonin / annak érdekében, hogy a keveréktakarmányok nyersfehérje szintjét – elsősorban a szójabevitelt – csökkenteni lehessen, ezzel is segítve a jobb emésztést és felszívódást a gyomorban és a béltraktusban. Rendkívül magas 


E vitamin–, és szeléntartalommal készülnek a takarmány kiegészítők, kihasználva ezek kedvező antioxidáns és stresszre gyakorolt hatását. Magas a termékek A- és D-vitamin tartalma, mint ahogyan a B vitaminok és a mikroelemek szintje is, az állatok fejlődési stádiumainak megfelelően. A cink–oxid baktericid hatása régóta ismert, mennyisége a takarmánykiegészítőkben a magyar szabványnak megfelelő.
Rendkívül fontos a késztápokban, koncentrátumokban, premixekben található, emésztést javító enzimek szerepe. A legfontosabb a fitáz enzim, melynek szerepe a fitin kötésben lévő, egyébként az emésztőrendszer számára nehezen hozzáférhető foszfor felszabadításában van.


De ugyanilyen fontos a különböző keményítő- és cukortartalmú láncok feldarabolásában segédkező béta –glükanáz és béta –xilanáz enzim, melyek szintén nagy mennyiségben vannak jelen a premixekben.
A premixekben, késztápokban, koncentrátumokban rendkívül fontosak még az antioxidáns csoportok, mint az E 324 Ethoxyqin, Capsquin és BHT. Ezek mind az emésztési folyamat során keletkezett szabad gyökök semlegesítésében játszanak szerepet, és fontos egészségvédő hatásuk van.


Mindezekből látszik, hogy az Alpha-Vet Kft. által forgalmazott takarmánykiegészítők, koncentrátumok, késztápok teljes mértékben kielégítik a mai kor követelményeit, megbízható, kiszámítható termelést biztosítanak az állattartóknak.

 

Megjelent: 242 alkalommal

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása".

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az állategészségügyi szemléletű, szakszerű és felelős takarmányozás a hitvallásunk. Termékeink alkalmazásával a haszonállatok hozamát természetes, környezet- és fogyasztóbarát módon növelhetik a haszonállattartók. Kisállat-táplálás terén felhalmozódott több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően társállatok számára kínált termékeinkkel professzionális, a kedvencek egészségét, jóllétét maximálisan szem előtt tartó készítményekkel táplálhatja társállatait.

KAPCSOLAT

Dr. Tóth Rozáliatoth.rozalia@alpha-vet.hu
Vezető takarmányozási szaktanácsadó

Bella Nóra - bella.nora@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Imre Adrienn - imre.adrienn@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Petrovics Ágnes - petrovics.agnes@alpha-vet.hu
Brand Manager

    

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió