Természetes molekula a méhek egészségéért - fulvosav

fulvobeeA legkisebb molekulaméretű huminsav-komponens, a fulvosav egyre nagyobb figyelmet nyer az élettani és az egészségügyi kutatásokban. A sejtek molekuláris élettanának egyre teljesebb megértését követően nyilvánvalóvá vált, hogy a fulvosav tulajdonképpen a molekuláris szintű élettani folyamatok egyik esszenciája.

A kutatások igazolták, hogy a táplálékkal, takarmánnyal felvett fulvosav nagyon gyorsan felszívódik és bekapcsolódik a sejtek energiatermelő folyamataiba. Extra energiát biztosít a sejteknek, így gátolja, lassítja az idő előtti sejtpusztulást. Ennek különösen táplálék-, és így energiahiányos periódusokban, betegségeket követő lábadozás idején, illetve a méhészetekben az energia- és vitamintartalékok kimerülésének idején, tehát az áttelelést követően van óriási jelentősége.

A telelés élettani szempontból megterhelő a méhek számára, ráadásul ezt az élettani terhelést követően a rovaroknak teljes anyagcsere-intenzitásra kell kapcsolniuk a hordási időszak beköszöntével. Az ezidőtájt pótlólagosan biztosított vitaminok, nyomelemek, esszenciális aminósavak felszívódása fulvosav jelenlétében sokkal hatékonyabb. A fulvosav fokozza a mikrotáplálóanyagok hozzáférhetőségét, serkenti azok felszívódását és a sejtszintű élettani folyamatokba történő belépését.

Kutatásokkal igazolt, hogy a fulvosav:

  • Javítja az energiahasznosítás hatásfokát, többlet energiát biztosít a szervezet számára
  • Serkenti az immunrendszer működését
  • Serkenti a nehézfémek és a toxikus metabolitok eltávolítását a szervezetből, méregtelenítő hatású
  • Segíti a tápanyagok felszívódását
  • Antioxidáns hatású
  • Serkenti az enzimatikus aktivitást, energetizáló hatású
  • Segíti a proteinek, aminósavak felszívódását, hasznosítását

A tavaszi hordási időszakot megelőzően méheinknek is szükségük van a szervezet extra támogatására annak érdekében, hogy immunrendszerük, anyagcsere-folyamataik a maximális teljesítményt nyújthassák. A FULVOBEE ásványi takarmánykiegészítő alkalmazásával növelhetjük az adott vitamin és aminósav-kiegészítők felszívódásának, értékesülésének hatásfokát, extra energiát szolgáltathatunk a rovaroknak a hordásra való felkészüléshez, illetve támogathatjuk immunrendszerüket a kártevőkkel, kórokozókkal szembeni védekezésben.

Segítsen méheinek a hordásra való felkészülésben!
Adjon méheinek FULVOBEE ásványi takarmánykiegészítőt az ivóvízben, cukorszirupban, cukorlepényben!

A FULVOBEE teljesen természetes eredetű takarmánykiegészítő! Élelmezésegészségügyi várakozási ideje 0 nap.  Egyéb takarmánykiegészítőkkkel, aminósav-kiegészítőkkel együtt alkalmazható.

 

Ajánlott termék Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM

tamogatoi logok

©2019 Alphafeed.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: AlphaVet - Marketing Igazgatóság - Gallai István

Adatvédelmi tájékoztató