HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeed

Szülőpárok immunrendszerének és termelési paramétereinek javítása természetes cink-humát-keláttal

Az intenzív körülmények között és szilárd padozaton tartott állatok immunrendszeri problémái és az ezekből adódó betegségek kezelése egyre bonyolultabbá válik, mert a kemoterápiás és antibiotikumos kezelésekkel egyre több ható-anyag kerül az állatok szervezetébe. Ezáltal számolni kell rezisztencia kialakulásával, toxikus mellékhatásokkal, allergia kialakulásával, valamint immunrendszeri problémákkal. Ezért előtérbe kerül az alternatív gyógymódok alkalmazása és a megelőzés jelentősége. Az EU új jogszabályai szigorítják az antibiotikumok alkalmazási lehetőségeit.

A huminsavak alkalmazási lehetőségei az állatgyógyászatban

Az emésztőszervek betegségei és funkciós zavarai különböző betegségcsoportokba sorolhatók (enteritis, diarrhoe, dyspepsia). Ezen betegségek kezelése egyre bonyolultabbá válik, mert a kemoterápiás és antibiotikumos kezelésekkel egyre több hatóanyag kerül az állatok szervezetébe. Ezáltal számolni kell rezisztencia kialakulásával, toxikológiai mellékhatásokkal, allergia kialakulásával, valamint immunredszeri problémákkal Mindezekből kifolyólag előtérbe kerülnek az alternatív gyógymódok alkalmazása és a megelőzés jelentősége. Az új Európai Uniós törvények szigorítják az antibiotikumok alkalmazási lehetőségeit.

Járműveink mellett csirkéinket is készítsük fel a télre!

A tél beköszöntével minden élőlénynek fokozott ellenálló képességre van szüksége, nincs ez másként a baromfiállományokkal sem. Bár a tartástechnológia nagyrészt kompenzálni képes az időjárási körülményeket, a kinti hideg és a benti meleg és párás idő sokszor okoz komoly légzőszervi megbetegedéseket. Ezek oka gyakran a nem megfelelően beállított szellőzés technológia –például a légbeejtők dőlésszöge, légsebesség- lehet.

Baromfi légzőszervi tüneteinek kiegészítő kezelése

Beköszöntött az ősz. A hűvösebb, nedvesebb időjárás pedig évről évre megemeli a nyári hónapok után a légzőszervi megbetegedések előfordulását a baromfiállományoknál. A betegségek hozadékalegtöbbször magasabb elhullásként jelentkezik, illetve a megmaradt állatoknak csökken a mobilitásuk és a takarmány felvételük. Ezek következtében elmarad a várt súlygyarapodás. Ez érthető is, hiszen, ha az ember náthás, szintén nem szívesen eszik az eldugult orrjáratok miatt.

Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért!

A magyar agrárium és élelmiszer-gazdaság több mint 100 éves múltra visszatekintő, legrégebbi és legnagyobb rendezvényén az Alpha-Vet rendszeres kiállító több mint 100 m2-es kiállítói szigetével. Az OMÉK ma már nem csak Magyarország, de Közép-Európa egyik legnagyobb agrárgazdasági rendezvényévé nőtte ki magát. Épp ezért cégünk teljes szolgáltatás portfóliójával volt jelen a kiállításon.

Új termékeink sertéstartóknak

A KG GROUP az Alpha Vet Kft. baltikumi – Litván – partnere a balti régió legnagyobb késztáp, koncentrátum, takarmánykiegészítő és premix gyártója. Európa és Ázsia számos országába exportálja kiváló minőségű termékeit, éves szinten mintegy 800 000 tonna takarmány-kiegészítőt az ottani állattartók, állattenyésztők nagy megelégedésére. Minden kifejlesztett termék hátterében komoly kutatói munka és laboratóriumi háttér áll. A magas minőségű termékek színvonalát az élelmiszerbiztonsági, irányítási rendszerért felelős HACCP, valamint az ISO 22000 rendszerek garantálják.

Anyajuh- és tehéntartók figyelem!

Közeleg a történelmi bázisjogosultságok átírására vonatkozó kérelmek beadási határideje. A Magyar Államkincstár 4/2017. (II. 9.) számú közleménye a történelmi bázis jogosultságok jogosultjának személyében bekövetkezett változás átírásának rendjéről tartalmaz az érintettek számára fontos információkat.

Hatalmas baromfiellenőrzés lesz

Átfogó járványvédelmi vizsgálatot indít a Baromfi Termék Tanács (BTT) kezdeményezésére a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a magyar baromfitartóknál, a madárinfluenza megelőzése érdekében – írja az MTI.

VITAPOL ANTIMAST PULVIS - természetes megoldás a tőgyegészség érdekében

Irodalmi adatok alapján a tejtermelő tehénpopuláció legalább 40%-a fertőzött a masztitisz valamelyik formájával. A szubklinikai masztitisz a tehenek összes fertőződésének 90-95%-át teszi ki. Pozitív összefüggés mutatható ki a tejhozam és az SCC között. Minden 1000 kg tejmennyiség-növekedés 4,5% SCC növekedést jelent. A laktáció első hónapjaiban a legmagasabb a SCC, majd fokozatosan csökken. Általában a 6. hónaptól növekszik ismét. Elhúzódó laktációk esetén az utolsó hónapban ismét növekedésnek indul.
1. oldal / 3

ALPHAFEED

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása".

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az állategészségügyi szemléletű, szakszerű és felelős takarmányozás a hitvallásunk. Termékeink alkalmazásával a haszonállatok hozamát természetes, környezet- és fogyasztóbarát módon növelhetik a haszonállattartók. Kisállat-táplálás terén felhalmozódott több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően társállatok számára kínált termékeinkkel professzionális, a kedvencek egészségét, jóllétét maximálisan szem előtt tartó készítményekkel táplálhatja társállatait.

KAPCSOLAT

Dr. Tóth Rozáliatoth.rozalia@alpha-vet.hu
Vezető takarmányozási szaktanácsadó

Bella Nóra - bella.nora@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Imre Adrienn - imre.adrienn@alpha-vet.hu
Takarmányozási szaktanácsadó

Petrovics Ágnes - petrovics.agnes@alpha-vet.hu
Brand Manager

    

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió