Alphafeed - Takarmánykiegészítő, és gyógyhatású készítmények
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeedVitapol nyalótömb

A PHYSIOLick VITAPOL speciális ásványianyag nyalótömb kérődző állatok számára. Extra-makro-mikroelem és vitamin kiegészítés Egyedülálló és innovatív nyalótömb. A termék ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz, így alkalmas a tömegtakarmány alapú adagok kiegészítésére. A huminsavaknak köszönhetően elősegíti a gyorsabb, egészségesebb fejlődést és erősíti az állatok immunrendszerét.

ALPHA GLUCOFAT

Speciális, kérődzők számára kifejlesztett, anyagforgalmi betegségek megelőzésére szolgáló takarmánykiegészítő készítmény, mely döntően bendőstabil glükózt és retard bendőpuffert tartalmaz. A termékben található védett glükóz segít az ellés körüli energiahiányos időszak átvészelésében, az állat számára könnyen és közvetlenül hasznosuló, a vékonybélben felszívódó energiaforrást biztosít. Alkalmazásával megelőzhető a nagyarányú zsírbontás következtében fellépő hirtelen ketonszint emelkedés, és az ebből eredő további anyagforgalmi betegségek kialakulása. 

ALPHA-BOVICAL

Ásványi anyag kiegészítő gél tejelő tehenek részére. Az Alpha-BoviCal kálciumot és magnéziumot tartalmazó, tejelő tehenek ellés körüli energiahiánnyal és az ásványi anyagcsere zavaraival járó kórképek megelőzésére és gyógykezelésére alkalmas készítmény.

ALPHA-HYDRAT

A folyadék-háztartás őre. Az Alpha-Hydrat elektrolit alapú készítmény. Ezt a készítményt különösen ajánljuk hasmenéses vagy más folyadék és elektrolit veszteséggel járó betegségek kiegészítő terápiájára! Az Alpha-Hydrat célja, hogy megtartsa a víz-háztartást és a sav-bázis egyensúlyt és stabilizálja a szervezet elektrolit szintjét. Folyékony táplálékkiegészítő.

ALPHA-PROPYL

A kiugróan magas tejtermelésű egyedek védelmére! Az Alpha-Propyl, köszönhetően annak, hogy monopropilén-glikol alapú készítmény, azonnali metabolikus energiát ad a tejelő szarvasmarháknak. Az Alpha-Propyl célja hogy csökkentse az acetonemia veszélyét a tejelő szarvasmarháknál, és megadja a szükséges energiát a kritikus időszakokban, mint például a laktáció megindulásánál, vagy annak a csúcsán, a vemhesség végén, valamint a táplálékváltás időszakaiban. A kiugróan magas tejtermelésű egyedek védelmére! Folyékony táplálékkiegészítő.

CAL GEL

CAL GEL gél szarvasmarhák részére. Ca, Mg, vitaminok. Ellési bénulást, hipokalcémiát megelőző gél tehenek egyedi kezelésére. Egy palackot az ellés előtt 6-12 órával, egy palackot az ellés után kell a tehénnek egyedileg adagolni. 

LIANOL SOLAPRO

Szoptató kocák, broiler csirkék és tojótyúkok számára. Fokozza a kocák tejtermelését, így nagyobb súlyban választhatók a malacok, a nagy tejtermelés miatti nagy prolaktinszint miatt a kocák a választás után hamarabb, kifejezettebben ivarzanak (“tejlázban búgnak”), a nagy tejtermelés ellenére nem veszítenek annyit a kocák a súlyukból.

NEO-DIGESTOL 150 G

Kérődzők emésztését elősegítő készítmény. Kérődzők takarmányozási eredetű emésztőszervi rendellenességeinek kezelésére (bendőleállás, takarmány túlterhelés, emésztési zavar, mérgezés, hasmenés, gyomorhurut, stb). Felgyorsítja a lábadozás ideje alatt az állat felépülését. Antibiotikumos kezelést követően a bendőflóra helyreállításának felgyorsítására. Az acidózis kezelésére általában. Metabolikus rendellenességek kiegészítő kezelésére (ketózis, tetánia, ellési bénulás stb.).

RUMINOSTART DRENCH 25KG

A frissen ellett teheneknél közvetlenül ellés után, valamint a termelés során az energiaháztartás zavarainak mérséklésére és a különböző anyagforgalmi zavarok prevenciós és kiegészítő kezelésére kifejlesztett speciális takarmány kiegészítő. Alkalmazásával megelőzhető az ellés utáni időszakban fellépő anyagforgalmi problémák (ketózis, acidózis, stb.), valamint bizonyos ásványi anyagforgalmi zavarok (ellési bénulás, ellés utáni elfekvés) kialakulása és csökkenthető az oltógyomor áthelyeződés kockázata. Az energiahiány (NEB) mérséklésével segíti a tejtermelés zavartalan indulását, így kedvező hatással van a laktációs termelésre. A laktáció alatt az acidózissal járó kórképek adjuváns kezeléseként is ajánlott.

NOROVIT HEPAR

Az antibiotikumok, a szulfonamidok adagolása után a bélflóra vitamin szintetizáló képessége jelentősen csökken, ezért életfontosságú a B-vitaminok adagolása. A máj méregtelenítő szerepét növeli olyan metil-donorok szervezetbe juttatása, mint a metionin vagy kolin-klorid, melyek ráadásul egymással kompatibilisek ebből a szempontból.

VITAMIX-B OLDAT

A B-vitaminok igen fontosak az állatok anyagcsere-folyamataiban. A készítmény összetételénél fogva alkalmas hosszantartó betegségek és gyógykezelések esetén az állatok gyors regenerálására, így a testtömeggyarapodás-kiesések csökkentésére. Alkalmazásával gyógyítható a termelés és étvágycsökkenésben megnyilvánuló B-hipovitaminózis, vagy ritkább esetben a klinikai tünetekben jelentkező avitaminózisok. Endogén vitaminszintézis-hiány esetében jól alkalmazható. Stresszhatások kivédésére kiválóan alkalmas. Kokcidiosztatikumok, nitrofuránszármazékok, szulfonamidok, antibiotikumok adagolása utáni mellékhatások leküzdésére használható.

VITAPOL PULVIS

Nedvesség max.: 20,00 %    Cink (Zn): 35 mg/kg    Foszfor (P): 0,10 %, Vas (Fe): 10 000 mg/kg    Kalcium (Ca): 4,80 %    Kobalt (Co): 3 mg/kg, Huminsavak min.: 40,00 %    Réz(Cu): 10 mg/kg    Nátrium (Na): 0,10 %, Mangán (Mn): 150 mg/kg    Magnézium (Mg): 0,55 %, Szelén (Se): 3 mg/kg, Nyers hamu min.: 30,00 %    Molibdén (Mo): 2 mg/kg. Az ajánlott mennyiséget takarmányba keverve adagoljuk. Házilag is bekeverhető a tápokba. Más hatóanyaggal nem lép kölcsönhatásba, sterilezhető és stabil. Ivóvízbe ne adagoljuk mert kiülepszik! Kocák: A választásból a kocatápba keverve 0,5% folyamatosan. Újszülött malacok: 0,5-1,0%-ban az első szilárd tápba keverve vagy rászórva. Választás után 0,5 %-ban.

1. oldal / 3

ALPHAFEED

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az Alpha Holding a társállatok táplálásának területén szerzett több mint 20 éves tapasztalatát kamatoztatva fejlesztette ki saját szuperprémium kutya és macska tápjait. A házi kedvencek tulajdonosainak kiskereskedelmi kiszolgálása cégünk 27 kereskedelmi egységből álló.

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info@alphaplant.hu

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió