Alphafeed - Takarmánykiegészítő, és gyógyhatású készítmények
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeedVITAPREM STARTGOLD PRESTARTER KÉSZTÁP

Kiváló biológiai értékű fehérjével, 1,68 % lizinnel, 1,1 % treoninnal, Kiváló takarmány értékesítés a malacoknál , Nagy napi súlygyarapodás a kismalacoknál, Magas választási súly, növeli a malacok takarmányfelvételét, Fitáz és glükanáz enzimek a jobb emésztésért..

VITAPREM BABYGOLD 25%-OS PRESTARTER MALAC KONCENTRÁTUM

Nagyon ízletes, növeli a malacok takarmányfelvételét Segíti a hasmenések elkerülését Növeli a súlygyarapodást, kiegyensúlyozott táplálóanyag ellátást biztosít Takarmányértékesítés kedvezően alakul Pozitívan befolyásolja a malacok ellenálló képességét..

VITAPREM MANNAGOLD 10%-OS MALAC NEVELŐ KONCENTRÁTUM

Szójával alkalmazandó, rendkívül ízletes koncentrátum Kiegyenlített állomány Nagy napi súlygyarapodás, kedvező takarmányértékesítés Egészséges állomány, hasmenéses megbetegedések nélkül Kiváló takarmány értékesítés, kiváló fehérje és aminosav ellátás, magas lizin tartalom..

VITAPREM PIGLETSGOLD PREMIX MALACOK RÉSZÉRE 4%

Kiváló malac starter premix, a rendkívül egészséges malacokért Magas aminosav szintek, jól emészhető formában Növeli a malacok ellenálló képességét Jobb fehérje hasznosulást eredményez, alacsonyabb fajlagos takarmányfelhasználás, nagyobb súlygyarapodás Segít az emésztési problémák elkerülésében Növeli az étvágyat, növeli a takarmányfelvételt..

VITAPREM GROWERGOLD 3%-OS HÍZÓ 1 PREMIX 30 -70 KG

Kiváló emészthetőség, 8% feletti lizintartalom Kiváló takarmányhasznosítás, egyöntetű, nyugodt hízók Kiváló takarmányértékesítés Magas napi súlygyarapodás, jó takarmányfelvétel Egészséges, szép, szórásmentes állomány..

VITAPREM FINISHERGOLD 3%-OS HÍZÓ 2 PREMIX 70 -120 KG

Kiváló emészthetőség, 8% feletti lizintartalom Lehetővé teszi az alacsonyabb nyersfehérje-tartalmú takarmányozást, a szója- és napraforgóarány csökkentését Kiváló súlygyarapodás Jó étvágy, magas takarmányfelvétel Egyöntetű hízóállomány, kevés kieséssel

VITAPREM AMINOPIG 1%-OS HÍZÓ 2 PREMIX 70-120 KG

Csökkentett fehérje tartalmú takarmányokhoz 15 % Lizinnel Kiváló ár-érték arányú takarmányozást tesz lehetővé Magas színhús arány érhető el a hízóknál Takarmányértékesítés kedvezően alakul..

VITAPREM SOWGOLD PREG 3%-OS VEMHES KOCA PREMIX

Segíti az embriók beágyazódását, Erősíti a csontokat, lábvégeket, körmöket, Támogatja a magzatok jobb, egészséges fejlődését, Növeli a kocák életteljesítményét (több malac)..

VITAPREM SOWGOLD LAC 3%-OS SZOPTATÓS KOCA PREMIX

Növeli a takarmányfelvételt, javítja a tejtermelést Erősíti az izületeket, lábvégeket, csontozatot Egészséges malacokat eredményez, magas választási súllyal

FARMACASTAN PULVIS 100 G

A szelíd gesztenyefa természetes eljárással nyert,magas hatóanyag tartalmú kivonata.Kiválóan alkalmas a gyógykezelés kiegészítéseként a különböző korú háziállatok hasmenéssel járó megbetegedéseiben.Javítja a testtömeg gyarapodását és a takarmányhasznosulást.

FERTILITY PACK SOW

FERTILITY PACK SOW takarmánykiegészítő szoptató kocák számára

GUSTOR MONOGASTRICS

Takarmánysavanyító és hozamfokozó sertések részére. Illózsírsavak telítetlen nátrium és kálcium sói, amelyek hatásukat bél szintjén fejtik ki. Hatásukat a szerves és szervetlen savak potencírozzák. Mikronizált és stabilizált portakarmányba.

1. oldal / 3

ALPHAFEED

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az Alpha Holding a társállatok táplálásának területén szerzett több mint 20 éves tapasztalatát kamatoztatva fejlesztette ki saját szuperprémium kutya és macska tápjait. A házi kedvencek tulajdonosainak kiskereskedelmi kiszolgálása cégünk 27 kereskedelmi egységből álló.

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info@alphaplant.hu

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió