Alphafeed - BEEVITAL BEESTRONG
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeedBEEVITAL BEESTRONG

A BEESTRONG biztosítja a proteineket a költés neveléséhez és a lárvák felnőtt méhekké való fejlődéséhez. A BEESTRONG alapját az ideális aminosav összetételű tisztított proteinek alkotják, amelyek szinte olyanok, mint a méhek által készített méhpempő. A BEESTRONG növeli a család erejét. A BEESTRONG minden olyan időpontban használandó, amikor koncentrált, jó minőségű táplálékra van szükség. A BEESTRONG ártalmatlan a méhekre, a méhészekre és a környezetre. A BEESTRONG tökéletesen használható kombinációban a BeeVital® HiveClean készítménnyel.

Célállat: Méh
 
Leírás

A BEESTRONG biztosítja a proteineket a költés neveléséhez és a lárvák felnőtt méhekké való fejlődéséhez.

• A BEESTRONG alapját az ideális aminosav összetételű tisztított proteinek alkotják, amelyek szinte olyanok, mint a méhek által készített méhpempő.
• A BEESTRONG növeli a család erejét.
• A BEESTRONG minden olyan időpontban használandó, amikor koncentrált, jó minőségű táplálékra van szükség.
• A BEESTRONG ártalmatlan a méhekre, a méhészekre és a környezetre.
• A BEESTRONG tökéletesen használható kombinációban a BeeVital® HiveClean készítménnyel.

Egyszerűen keverje bele a BEESTRONG-ot az etetésre szánt cukor szirupba, vagy locsolja a pollen pogácsákra, vagy gyúrja bele a cukor masszába, mielőtt feleteti a méhekkel.

MIKOR HASZNÁLJUK A BEESTRONG-ot?
A BEESTRONG-ot ősszel és kora tavasszal kell használni, valamint egyéb időszakokban, amikor a családoknak kiegészítő táplálásra van szüksége.

MENNYIT KELL HASZNÁLNUNK BELŐLE?
Amikor elkezdjük használni a BEESTRONG-ot, biztonság okáért célszerű kétszeres adagot (50 ml) használni. Ha valamennyi család egészséges és nincsenek fertőzésre utaló jelek, használjunk 25 ml BEESTRONG-ot családonként, cukorszipurban oldva.

Kiszerelés:  250 ml, 500 ml 
Tovább a kategóriában: FULVOBEE »

ALPHAFEED

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az Alpha Holding a társállatok táplálásának területén szerzett több mint 20 éves tapasztalatát kamatoztatva fejlesztette ki saját szuperprémium kutya és macska tápjait. A házi kedvencek tulajdonosainak kiskereskedelmi kiszolgálása cégünk 27 kereskedelmi egységből álló.

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info@alphaplant.hu

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió