Alphafeed - Takarmánykiegészítő, és gyógyhatású készítmények
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeedRUMDIGESTIN HERBA

Takarmányozási eredetű primer és szekunder gyomorrenyheség kiegészítő gyógykezelésére, borjak idült felfúvódásának és teheneknél a ketózis oki terápiájának kiegészítésére..

IMMUNOBEE

Mézelő méhek immunrendszerének erősítésére, ásványi anyagok és mikroelemek pótlására. Miért az Immunobee? Cukorszirupba adagolható, A magas huminsav tartalom energiatermelő folyamatokat. Segítő és mikroelem pótló hatása miatt adagolása tavasszal és nyáron javasolt.

FULVOBEE

Mézelő méhek immunrendszerének erősítésére, ásványi anyagok és mikroelemek pótlására. MIÉRT A FULVOBEE? Itatóvízbe adagolható, a magas fulvosav tartalom erősebb antivirális, antibakteriális és immunerősítő hatása miatt nyár végi őszi időszakban javasolt adni. 100 liter itatóvíz 250–500 ml oldatot keverjünk.

BEEVITAL BEESTRONG

A BEESTRONG biztosítja a proteineket a költés neveléséhez és a lárvák felnőtt méhekké való fejlődéséhez. A BEESTRONG alapját az ideális aminosav összetételű tisztított proteinek alkotják, amelyek szinte olyanok, mint a méhek által készített méhpempő. A BEESTRONG növeli a család erejét. A BEESTRONG minden olyan időpontban használandó, amikor koncentrált, jó minőségű táplálékra van szükség. A BEESTRONG ártalmatlan a méhekre, a méhészekre és a környezetre. A BEESTRONG tökéletesen használható kombinációban a BeeVital® HiveClean készítménnyel.

ALPHAFEED

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az Alpha Holding a társállatok táplálásának területén szerzett több mint 20 éves tapasztalatát kamatoztatva fejlesztette ki saját szuperprémium kutya és macska tápjait. A házi kedvencek tulajdonosainak kiskereskedelmi kiszolgálása cégünk 27 kereskedelmi egységből álló.

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info@alphaplant.hu

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió