Alphafeed - VITAHORSE SZUSZPENZIÓ 20L
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeedVITAHORSE SZUSZPENZIÓ 20L

A VitaHorse ásvanyi takarmány kizarólag természetes alapanyagokat, természetes savakat, ásvanyi anyagokat és mikroelemeket tartalmaz. Az ásványi anyagokat és a mikroelemeket szerves huminsav-komplex formában tartalmazza, melyek ez által könnyen felszívódnak az állatok emésztőrendszerében. Így segítve elő a takarmányok emészthetőségét, valamint a takarmányok felhasználásának javulását. A huminsavak és a fulvosavak a barnaszén és a tőzegképződés során keletkező kivételes élettani hatású..

 

Célállat: Ló
 
Leírás

A VitaHorse ásvanyi takarmány kizarólag természetes alapanyagokat, természetes savakat, ásvanyi anyagokat és mikroelemeket tartalmaz. Az ásványi anyagokat és a mikroelemeket szerves huminsav-komplex formában tartalmazza, melyek ez által könnyen felszívódnak az állatok emésztőrendszerében. Így segítve elő a takarmányok emészthetőségét, valamint a takarmányok felhasználásának javulását. A huminsavak és a fulvosavak a barnaszén és a tőzegképződés során keletkező kivételes élettani hatású, a mikroelemek felvételét segítő szerves komplexképző molekulák. Segítik a sejtek energiatermelését és védekezőképességét, fontos szerepet játszanak a méregtelenítésben. A huminsavak „négyes hatása” - hatékony felvétel, biológiai hatás, méregtelenítés, természetes anyag - felülmúlja a hagyományos komplexképzőket.

Felhasználás: 
VITAHORSE szuszpenzió: A versenyszezon előtt egy hónappal elkezdve, napi adagja állatonként, 2–3 dl az abrakhoz keverve. VITAHORSE pulvis: A versenyszezon előtt egy hónappal elkezdve, napi 100 g/állat mennyiségben az abrakhoz keverten etetve.

Kiszerelés: 20 l

 

ALPHAFEED

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az Alpha Holding a társállatok táplálásának területén szerzett több mint 20 éves tapasztalatát kamatoztatva fejlesztette ki saját szuperprémium kutya és macska tápjait. A házi kedvencek tulajdonosainak kiskereskedelmi kiszolgálása cégünk 27 kereskedelmi egységből álló.

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info@alphaplant.hu

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió