Alphafeed - Takarmánykiegészítő, és gyógyhatású készítmények
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeedEQUISTRO TRIFORCE C 600 G

Versenylovaknak edzés időszakában az állandó kondíció és a maximális terhelhetőség fenntartására szolgál. Segít megelőzni a megemelt terhelések miatti izomkárosodásokat. Fokozza a ízületek, inak ellenállóképességét a káros mértékű fizikai behatásokkal szemben.

EQUISTRO SECRETA PRO MAX 600 G

Idült kehesség tüneteinek mérséklésére, kedvező esetben teljes tünetmentesítésére. A készítmény több, mint 20 gyógynövény keverékét, valamint A-, E-, C- vitamint tartalmaz. Pollenallergiás lovaknál jelentősen enyhíti az allergiás reakciókat.

EQUISTRO RESPANDIL 250 ML, 1000 ML

Megfázás, heveny légzőszervi megbetegedés eredményes kezelésére. Két nappal a Respadril adagolása után tapasztalható a köhögés intenzitásának csökkenése, a láz csillapodása. Aktív nyálkaoldó hatását már az adagolás első időszakában is kifejti. Specifikus immunválaszt erősíti (Lymphocyták)

EQUISTRO MEGA BASE JUNIOR 1000ML

A csikók egészséges fejlődésének biztosítására. Kancák vemhesség alatti és ellés utáni megnövekedett vitamin- és ásványi anyag igényének kielégítésére, pótlására. Szájon át fecskendővel adagolható.

EQUISTRO MEGA BASE 3000G

A szemes és szálas takarmányok ásványi anyaggal és vitaminokkal történő teljeskörű kiegészítésére. Kúraszerű napi adagolása mellett rövid időn belül elérhető a jó kondició, vitalitás, betegségekkel szembeni elleneállóképesség, egészséges anyagcsere, étvágy fokozódása.

EQUISTRO KERABOL BIOTIN 1000 G, 3000G

A patafal, pataszaru törése, szaruhiánnyal járó sérülése esetén alkalmazása rendkívül ajánlott, mivel felgyorsítja a patafal mielőbbi lenövését, újraképződését. Az őszi-tavaszi szőrváltás támogatására, a hámsérülések kisegítő terápiájára. Alkalmazása nagy mértékben támogatja a szervezet keratin termelését. A keratin pata,a szőr,a hámréteg kémiai építő anyaga. A cink tartalom elősegíti a sebgyógyulást és hámosodást.ú

EQUISTRO KERABOL 1000 ML

A patafal, pataszaru törése, szaruhiánnyal járó sérülése esetén alkalmazása rendkívül ajánlott, mivel felgyorsítja a patafal mielőbbi lenövését, újraképződését. Az őszi-tavaszi szőrváltás támogatására, a hámsérülések kisegítő terápiájára. Alkalmazása nagy mértékben támogatja a szervezet keratin termelését. A keratin pata,a szőr,a hámréteg kémiai építő anyaga. A cink tartalom elősegíti a sebgyógyulást és hámosodást.

EQUISTRO IPALIGO FOAL 3X14G

A csikónak születése napjától adható, egészésges fejlődésének támogatására. Heti adagolásával elérhető az immunrendszer fejlődése, a növendékló egyenletes súlygyarapodása és csontfejlődése. Az egészésges izomzat fejlődésének és működésének támogatása.

EQUISTRO GESTAMASH PROTECT 9X600G

A kólika megelőzésére, utókezelésére. A gyomor, bélcsatornán végzett műtétek után egyedüliként javasolt, könnyen emészthető, teljes értékű mash.

EQUISTRO EXCELL E POWDER 1000 G, 3000 G

Hobbi- és sportlovak belovaglásának időszakában, a terhelésfüggvényében, az egészséges izomépítés támogatására. Munkában, edzés időszakban izomkárosodások megelőzésére, kezelésére. Az izomrendszer optimális teljesítőképességének folyamatos fenntartására.

EQUISTRO EXCELL E 1000 ML

Hobbi- és sportlovak belovaglásának időszakában, a terhelés függvényében, az egészséges izomépítés támogatására. Munkában, edzés időszakban izomkárosodások megelőzésére, kezelésére. Az izomrendszer optimális teljesítőképességének folyamatos fenntartására.

EQUISTRO ENERGY BOOSTER 20 GR

Az anyagcserében azonnal hasznosuló, komplex ásványi anyag és vitamin keverék. Ajánlott versenyek előtt 6 órával alkalmazni, a fokozott energia igény többletének fedezésére. A megszokottól eltérő nagyobb igénybevétel után 1 adag beadása javasolt. (Nem minősül dopping szernek).

1. oldal / 2

ALPHAFEED

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az Alpha Holding a társállatok táplálásának területén szerzett több mint 20 éves tapasztalatát kamatoztatva fejlesztette ki saját szuperprémium kutya és macska tápjait. A házi kedvencek tulajdonosainak kiskereskedelmi kiszolgálása cégünk 27 kereskedelmi egységből álló.

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info@alphaplant.hu

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió