Alphafeed - Vitapol nyalótömb
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeedVitapol nyalótömb

A PHYSIOLick VITAPOL speciális ásványianyag nyalótömb kérődző állatok számára. Extra-makro-mikroelem és vitamin kiegészítés Egyedülálló és innovatív nyalótömb. A termék ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz, így alkalmas a tömegtakarmány alapú adagok kiegészítésére. A huminsavaknak köszönhetően elősegíti a gyorsabb, egészségesebb fejlődést és erősíti az állatok immunrendszerét.

Célállat: Szarvasmarha
 
Leírás

A termék ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz, így alkalmas a tömegtakarmány alapú adagok kiegészítésére. A huminsavaknak köszönhetően elősegíti a gyorsabb, egészségesebb fejlődést és erősíti az állatok immunrendszerét. A termék összetétele: Kálcium-karbonát, cukkorrépa melasz, nátrium-klorid, magnézium-oxid, cukornád melasz, monodikalcium-foszfát, magas huminsavtartalmú szerves ásvány, búzakorpa, kalcium-szulfát, cukkorrépa vinasz, magnézium-szulfát, mono-ammónium foszfát, mono-nátrium foszfát. Használati javaslat: Energiában és nitrogénben kiegyensúlyozott napi fejadag kiegészítéseként. Távolítsa el a CALYPAC® fólia réteget és helyezze ki a tömböt az állatok gyülekezési helyére.

Javasolt átlagos adagja: 100 – 150 g/nap/ szarvasmarha. Egy 25 kg kiszerelésű termék 10 szarvasmarhának elegendő. 25 g/nap/kecske vagy juh. Egy 25 kg kiszerelésű termék 25 kecskének vagy juhnak elegendő. Mindig legyen ivóvíz az állatok előtt.

Kizárólag a megjelölt állatfajok esetében alkalmazzuk!

A PhysiOLick olyan gyártási eljárással készül, amelynek során sem hőt, sem nyomást nem használnak a termék kiöntésekor. Ez az „öntött” technológia biztosítja a PhysiOLick nyalótömbök kiváló ízhatását és állaguk megőrzését szélsőséges időjárási viszonyok mellett is. Vödrös kiszerelés: a Vitapol nyalótömb nem koszolódik, az állatok 100 %-ban el tudják fogyasztani. A Vitapol nyalótömb többnapos esőben sem folyósodik el!

A CALYPAC® egy kizárólagos és szabadalmaztatott lezáró technológia, az erős fólia biztosítja a termék tökéletes eltarthatóságát.

 

S.U.R® nucleus-t oldható ásványok és nyomelemek alkotják, a bendő mikro-organizmusok szükségletének megfelelően a magas takarmány felvétel érdekében.

 

A PEP’S® formula alacsonyabb foszfortartalmat tesz lehetővé, figyelembe véve a valós emészthetőségi értéket, beleértve a speciális foszfátokat is. P-rumen® = az összes foszfor 80%-a.


 

 

Tovább a kategóriában: « KETOSAID

ALPHAFEED

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az Alpha Holding a társállatok táplálásának területén szerzett több mint 20 éves tapasztalatát kamatoztatva fejlesztette ki saját szuperprémium kutya és macska tápjait. A házi kedvencek tulajdonosainak kiskereskedelmi kiszolgálása cégünk 27 kereskedelmi egységből álló.

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info@alphaplant.hu

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió