Alphafeed - Takarmánykiegészítő, és gyógyhatású készítmények
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeedVitaplan C Oral

 

Termékkép feltöltés alatt..
A Vitaplan C Oral® kiegészítő állati takarmány, amely legalább 16 órán keresztül stabil C-vitamint tartalmaz. A  Vitaplan C Oral oldatot nem kell 2-3 óránként frissen elkészíteni, mint a por formájú C-vitamin termékek esetében.

Használata indokolt: Hőstressz esetén; Oltási reakciókra; Antibiotikus kezelést követően.

Adagolás: 250 ml 1000 liter ivóvízhez keverve 3-5 napig, napi 12-18 órán keresztül itatva.

Kiszerelés: 1 liter, 5 liter

 

 

VITAPOL PULVIS

Nedvesség max.: 20,00 %    Cink (Zn): 35 mg/kg    Foszfor (P): 0,10 %, Vas (Fe): 10 000 mg/kg    Kalcium (Ca): 4,80 %    Kobalt (Co): 3 mg/kg, Huminsavak min.: 40,00 %    Réz(Cu): 10 mg/kg    Nátrium (Na): 0,10 %, Mangán (Mn): 150 mg/kg    Magnézium (Mg): 0,55 %, Szelén (Se): 3 mg/kg, Nyers hamu min.: 30,00 %    Molibdén (Mo): 2 mg/kg. Az ajánlott mennyiséget takarmányba keverve adagoljuk. Házilag is bekeverhető a tápokba. Más hatóanyaggal nem lép kölcsönhatásba, sterilezhető és stabil. Ivóvízbe ne adagoljuk mert kiülepszik! Kocák: A választásból a kocatápba keverve 0,5% folyamatosan. Újszülött malacok: 0,5-1,0%-ban az első szilárd tápba keverve vagy rászórva. Választás után 0,5 %-ban.

VITAPLAN ESE

Folyékony takarmány-kiegészítő. Stressz-hatások időszakában, a hasnyálmirigy, szív és érrendszer működésének a stimulálására, E-vitamin hiány megszüntetésére, a termékenység és a termelés javítására, leukózis és hasonló megbetegedések esetén. Kizárólag ivóvízben 500 ml/1000 liter ivóvíz 3-7 napon át, hacsak másképp nem javasolt

VITAPLAN DCP 1L

Folyékony takarmány-kiegészítő. Gyenge csontozat esetén, a napi súlygyarapodás elmaradása esetén, tojáshéj szerkezeti problémák jelentkezése esetén, a tojástermelés leesése esetén, lábproblémák jelentkezése esetén, angolkór esetén, anyagcsere problémák esetén, az immunrendszer stimulálására. Kizárólag ivóvízben 200 ml/1000 liter ivóvíz 4-5 napon át, hacsak másképp nem javasolt.

VITAPLAN C EXTRA 10KG

Folyékony takarmány-kiegészítő. stressz-hatások időszakában, a hasnyálmirigy, szív és érrendszer működésének a stimulálására. Kizárólag ivóvízben 500 g/1000 liter ivóvíz 3-7 napon át, hacsak másképp nem javasolt.

VITAMIX-B OLDAT

A B-vitaminok igen fontosak az állatok anyagcsere-folyamataiban. A készítmény összetételénél fogva alkalmas hosszantartó betegségek és gyógykezelések esetén az állatok gyors regenerálására, így a testtömeggyarapodás-kiesések csökkentésére. Alkalmazásával gyógyítható a termelés és étvágycsökkenésben megnyilvánuló B-hipovitaminózis, vagy ritkább esetben a klinikai tünetekben jelentkező avitaminózisok. Endogén vitaminszintézis-hiány esetében jól alkalmazható. Stresszhatások kivédésére kiválóan alkalmas. Kokcidiosztatikumok, nitrofuránszármazékok, szulfonamidok, antibiotikumok adagolása utáni mellékhatások leküzdésére használható.

TETRAVIT AD3E FORTE OLDAT

A készítmény a szervezetben kiválóan hasznosuló formában tartalmazza az A-, D3-, és E-vitaminokat. Alkalmas a vitaminhiány gyors megszüntetésére, a takarmányból hiányzó mennyiség pótlására, valamint az elégtelen vitaminellátású állományok és a minimális tartalékkészlettel világrajött naposállatok vitamintartalékának gyors növelésére. Különösen javallt alkalmazása az újszülött, illetve a fiatal állatoknál. Mindenképpen ajánlatos a napos állatoknak az első héten, majd a tojóállományoknak havonta 1 alkalommal adagolni.

TETRASZELÉN-400-E OLDAT

Megelõzi és gyógyítja a baromfik, sertések, bárányok és szarvasmarhák E-vitamin- és  szelénhiány okozta kórképeit. E-vitamin 80 000 NE szelén 0,4 g. Megelőzés: 1 ml készítmény/ 1 liter ivóvíz gyógykezelés: 2 ml készítmény/ 1 liter ivóvíz, 3-5 napig.

TETRAKOLIN

A vitaminkészítmény nagy fejlődési eréllyel rendelkező haszonállatok intenzív ta- karmányozását segíti. Májvédő hatása révén csökkenti a tejelő marhák ketózisának kialakulását, növeli az állatok biológiai potenciálját.  A tojótyúkoknál elősegíti az inten- zív tojástermelési ciklus meghosszabbodását, csökkenti a takarmányártalmak okozta megbetegedések, toxikózisok súlyosságát. A készítmény kivédi a haszonállatok májkárosodását. Fokozza a máj ellenállóképességét a májkárosító (hepatotoxikus) ha- tásokkal szemben.

STRESS PACK

STRESS PACK vízoldékony takarmánykiegészítő. C vitamint és betaint tartalmazó vízoldékony por baromfiaknak, a stressz tüneteinek csökkentésére. Hőstressz ellen, telepítési stressz ellen, oltási stressz ellen. Vágás előtti napokban alkalmazva nyugtató hatású! 1 kg/ 1000 liter ivóvíz 3-5 napon keresztül. 

SPOROPLAN EXTRA

Folyékony takarmány-kiegészítő. csirkeanémia esetén (CAV), a madarak sápadtsága esetén, csökkenő tojástermelés esetén, reproduktív zavarok esetén, tojáshéj problémák jelentkezése esetén. Kizárólag ivóvízben 1000 ml/1000 liter ivóvíz 3-7 napon át, hacsak másképp nem javasolt.

PHYTOPLAN 5 LITER

Folyékony takarmány kiegészítő. A Phytoplan az oregano illóolajából előállított természetes készítmény. Bakteriális és parazita fertőzések kiegészítő kezelésére alkalmazható. Segíti továbbá az emésztőrendszer flórájának stabilizálását ez által javítva a külső kórokozókkal szembeni ellenálló képességét az állatoknak. Javítja a vírusfertőzésekkel szembeni ellenálló képességet, valamint segít a salmonella, Coli, Clostridium fertőzések leküzdésében.

1. oldal / 3

ALPHAFEED

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az Alpha Holding a társállatok táplálásának területén szerzett több mint 20 éves tapasztalatát kamatoztatva fejlesztette ki saját szuperprémium kutya és macska tápjait. A házi kedvencek tulajdonosainak kiskereskedelmi kiszolgálása cégünk 27 kereskedelmi egységből álló.

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info@alphaplant.hu

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió