Alphafeed - Megújult termékek állataink vitaminpótlására!
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeedMegújult termékek állataink vitaminpótlására!

A vitaminokkal, a vitaminkészítmények jelentőségével kapcsolatosan egyre gyakrabban ellentmondásos nézetekkel találkozunk. Előfordul a vitaminok jelentőségét túlbecslő és a vitaminokat negligáló („a takarmány-alapanyagokban vagy a premixben van elég”) nézet egyaránt. A negligáló nézet legfőbb oka, hogy a mai napig a szakkönyvekben gyakorlatilag „leltározzák” a vitaminokat, felsorolva a kémiai szerkezetüket, illetve hogy mire jók vagy mit okoz a hiányuk. Az elmúlt 15-20 évben a tudomány olyan felfedezések birtokába jutott, amelyek ismeretében ezt ma már elavult szemléletnek tekinthetjük. Ez a szemlélet nem veszi figyelembe az elmúlt 20 évben történt állatnemesítés és növénynemesítés következtében beállott változásokat. A tojótyúkok hamarabb érik el a csúcstermelésüket és azt hosszabb ideig képesek magasabb szinten tartani, és egy modern broilercsirke, pulyka hízlalása sem vethető össze akárcsak a 10 évvel ezelőtti hízlalási napok számával. A ma termelő gazdasági állatok tulajdonképpen olimpiai bajnokoknak tekinthetők!

 

Megújult termékek állataink vitaminpótlására!

 

A vitaminokkal, a vitaminkészítmények jelentőségével kapcsolatosan egyre gyakrabban ellentmondásos nézetekkel találkozunk.

Előfordul a vitaminok jelentőségét túlbecslő és a vitaminokat negligáló („a takarmány-alapanyagokban vagy a premixben van elég”) nézet egyaránt. A negligáló nézet legfőbb oka, hogy a mai napig a szakkönyvekben gyakorlatilag „leltározzák” a vitaminokat, felsorolva a kémiai szerkezetüket, illetve hogy mire jók vagy mit okoz a hiányuk.

d61d44254608dd06ccdd2ff02982d14d L

Az elmúlt 15-20 évben a tudomány olyan felfedezések birtokába jutott, amelyek ismeretében ezt ma már elavult szemléletnek tekinthetjük. Ez a szemlélet nem veszi figyelembe az elmúlt 20 évben történt állatnemesítés és növénynemesítés következtében beállott változásokat. A tojótyúkok hamarabb érik el a csúcstermelésüket és azt hosszabb ideig képesek magasabb szinten tartani, és egy modern broilercsirke, pulyka hízlalása sem vethető össze akárcsak a 10 évvel ezelőtti hízlalási napok számával. A ma termelő gazdasági állatok tulajdonképpen olimpiai bajnokoknak tekinthetők!

Vagyis a korábban kúraszerűen alkalmazott vitaminkészítmények alkalmazása ma már a mindennapi technológia részeként kell, hogy történjen a modern baromfitartásban, -tenyésztésben.

 A baromfitartók, -tenyésztők ezt már régen felismerték, a korszerű hibridek elterjedése és a PHYLAXIA által gyártott, az intenzív termelést lehetővé tevő vitaminkészítmények elterjedése, technológiai alkalmazása kéz a kézben haladt évtizedeken keresztül. 
A PHYLAXIA által gyártott vitaminkészítmények gyártását – több százmilliós technológiai fejlesztéseket követően – már az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. végzi.

 Ma azonban a másolt termékek és szolgáltatások korát éljük. Megjelentek a piacokon olyan készítmények, amelyek megjelenésben, csomagolásban a 
PHYLAXIA vitaminkészítményeit idézik, azonban a hátterük bizonytalan, szinte minden esetben megkérdőjelezhető a beltartalmi értékük, a gyártási körülményük, és az állati szervezetre gyakorolt tényleges hatásuk. 

Igaz, egy gyártó vállalkozás számára nincs annál nagyobb elismerés, amikor a termékét hamisítják, ugyanis ez azt jelenti, a termék annyira elismert a piacon, hogy „megéri” hamisítani. Ezek a hamisítványok legtöbbször nem is kedvezőbb árúak, mint az eredeti, csupán a termelő megtévesztése, így tisztességtelen profitszerzés a cél.

Ne feledje, a PHYLAXIA vitaminkészítmények mögött több évtizedes gyártói és felhasználói tapasztalat, modernizált gyártóhely és széles szakmai háttér áll, amely garancia a termékek megbízhatóságára és az Ön elégedettségére.

Annak érdekében, hogy az eredeti termékeket könnyen differenciálhassa a hamisítványoktól bármely termelő, megújítottuk a termékeink csomagolását, és valamennyi terméket annak eredetiségét igazoló hologrammal láttunk el.

Így Ön könnyen meggyőződhet róla, hogy valóban azt a terméket kapja, amely már évtizedek óta bizonyított több millió állaton, több ezer termelési ciklus során.

Ne feledje – a folyékony vitaminkészítmények nem színezett vizek.
Ne válasszon olyan készítményt az állatai számára, amelyen nem található meg az eredetiséget igazoló hologram!

Bízzon a szakértelemben, bízzon az eredetiben! Keresse a hologramos PHYLAXIA vitaminokat!

Petrovics Ágnes
brand manager

 

Kapcsolódó termékek:

TETRAVIT AD3E FORTE OLDAT

VITAMIX-B OLDAT

ALPHAFEED

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az Alpha Holding a társállatok táplálásának területén szerzett több mint 20 éves tapasztalatát kamatoztatva fejlesztette ki saját szuperprémium kutya és macska tápjait. A házi kedvencek tulajdonosainak kiskereskedelmi kiszolgálása cégünk 27 kereskedelmi egységből álló.

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info@alphaplant.hu

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió