Alphafeed - OMÉK 2017
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeedOMÉK 2017

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) Magyarország legnagyobb agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. 2017. szeptember 20-24. között 78. alkalommal rendezzük meg Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont és a Kincsem Park területén.

Újdonság, hogy a rendezvényt szakmai nap előzi meg: fórumok és üzletember találkozók várják a szakmabelieket. Szívesen vesszük konferenciatémákra tett javaslataikat, esetleges szervezési szándékukat, hiszen erre a célra tíz felszerelt terem áll rendelkezésünkre az OMÉK ideje alatt.
 
VÁRJUK SZERETETTEL AZ ALPHA-VET STANDJÁN, AZ „A” CSARNOK 105-ÖS KIÁLLÍTÓI SZIGETÉN!

Bővebb információért látogasson el a hivatalos weboldalra: 
www.omek2017.hu/omek-2017

 

ALPHAFEED

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az Alpha Holding a társállatok táplálásának területén szerzett több mint 20 éves tapasztalatát kamatoztatva fejlesztette ki saját szuperprémium kutya és macska tápjait. A házi kedvencek tulajdonosainak kiskereskedelmi kiszolgálása cégünk 27 kereskedelmi egységből álló.

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info@alphaplant.hu

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió