Alphafeed - Cégünk
HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

logo alphafeedAz Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása".

 

Telepre specializált megelőzési programért keresse szaktanácsadóinkat. Cégünk több kiváló minőségű saját gyártású illetve kizárólagosan forgalmazott takarmány kiegészítő családdal büszkélkedhet.

A 2008-tól az Alpha-Vet cégcsoporthoz tartozó 100 éves múltra visszatekintő Phylaxia Pharma Zrt. első osztályú állatgyógyászati termékeket és takarmány kiegészítőket fejleszt és gyárt. Készítményeinket Magyarországon kívül a világ számos országában jól ismerik. A 2013 -ban elkészült új bábolnai gyáregységével a Phylaxia Pharma Zrt. már a 21. század igényeire és kihívásaira is választ ad. A folyékony és szilárd takarmány kiegészítőink az egészséges takarmányokkal szemben támasztott összes követelményt kielégítik.

Az Organit Kft. 2008-tól szintén az Alpha csoport tagjaként huminsav alapú termékek kutatásával valamint termék- és alkalmazástechnológia fejlesztéssel foglakozik több, mint 15 éve. Termékeink alapanyagául világviszonylatban is egyedülálló minőségű Magyarországon bányászott természetes humusz ásványokat használunk. Alapanyagokat, kész termékeket és különböző minőségű hatóanyagokat állítunk elő a hagyományos és ökológiai növényi tápanyag és talajerő utánpót- lás, a környezetvédelem, az intenzív állattartás és takarmányozás valamint a humán gyógyászat területére. Tagja vagyunk a Nemzetközi Huminsav Társaságnak (In- ternational Humic Substance Society) és a Nemzetközi Tőzeg Társaságnak (International Peat Society). Takarmány kiegészítőinket és növénytáplálási termékeinket világszerte exportáljuk.

Az Agraplan Farmaca cég 1994-es alapításától az állategészségügyi készítmények és takarmány-kiegészítők forgalmazásában és szaktanácsadásában a baromfi szektor egyik vezető cégévé nőtte ki magát. Az elmúlt évek során a természetes állategészségügyi készítményeknek egy különleges palettáját sikerült kifejleszteni, szoros együttműködésben gyógyszerészekkel, állatorvosokkal, takarmánygyártókkal és baromfitartókkal. Az Agraplan Farmaca cég tevékenységét egy állategészségügyi szolgáltatást nyújtó vállalkozás (Pluimvee-praktijk Plantema) fél évszázados tapasztalata és nagy tudása alapozta meg. Dr. Plantema Hollandia egyik legelismertebb baromfi-egészségügyi specialistája.

ALPHAFEED

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

klikkCégünk

TERMÉKEK

Az Alpha Holding a társállatok táplálásának területén szerzett több mint 20 éves tapasztalatát kamatoztatva fejlesztette ki saját szuperprémium kutya és macska tápjait. A házi kedvencek tulajdonosainak kiskereskedelmi kiszolgálása cégünk 27 kereskedelmi egységből álló.

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info@alphaplant.hu

KEZDŐOLDAL ÁLLÁSHÍREK CÉGÜNK LETÖLTÉS KAPCSOLAT

© 2016 - www.alphafeed.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió